Citește asta dacă rămâi des fără cerneală la imprimantă

Zilele trecute am aflat că cei de la HP au creat un abonament lunar prin care îți livrează acasă sau la birou cartușe noi când ale tale sunt pe terminate. Treaba și mai tare e că nu faci tu comanda, ci imprimanta! Fiind smart și conectată la cloud, trimite ea semnalul când cartușul e pe terminate, iar oamenii de la HP îți expediază acasă cartușe noi, livrarea fiind inclusă în abonament. 

Ador această opțiune stress free, așadar am zis să încerc și eu noul serviciu. Abia ce mi-a ajuns și noua imprimantă, respectiv HP DeskJet Plus, 4100 All-in-one, compatibilă cu serviciul Instant Ink. Nu toate pot face asta, dar vă las aici lista cu imprimantele compatibile, că poate aveți deja una și nu știați. Dacă vreți să vă cumpărați o imprimantă nouă care să fie compatibilă cu Instant Ink, o puteți lua de aici

Revenind la abonament, în funcție de cât de mult printezi, indiferent că ai o imprimantă personală acasă sau ai o firmă pentru care tre’ să scoți zeci sau sute de facturi, awb-uri and so on, poți alege dintre următoarele tipuri de abonament HP Instant Ink:

  • 15 pagini / lună – 4.99 lei/ lună
  • 50 pagini / lună – 14.99 lei/ lună
  • 100 pagini / lună – 24.99 lei/ lună – cel mai potrivit pentru utilizatori casnici și work from home
  • 300 pagini / lună – 58,99 lei / lună
  • 700 pagini / lună – 122.99 lei/ lună – cel mai potrivit pentru antreprenori și firme 

Care sunt beneficiile unui astfel de serviciu?

În primul rând, nu rămâi niciodată fără cartușe de cerneală, le primești automat înainte de terminare, direct la tine acasă, iar livrarea e inclusă. Deci nu mai stai cu stresul că urmează să rămâi fără cartuș, nu mai trebuie să petreci timp prin magazine sau pe site-uri să comanzi unele noi (sau să le umpli pe cele vechi), nu te mai trezești că nu poți folosi imprimanta când ți-e lumea mai dragă and so on. Practic imprimanta își comandă singură cerneala și asta mi se pare genial.

În al doilea rând, e mult mai ieftină o astfel de variantă. Cu abonamentele HP Instant Ink economiseşti până la 70% din costul cartușelor de cerneală. Mai țineți minte perioada lui Matei în care ne punea să-i scoatem zilnic la imprimantă tot felul de print screen-uri de pe YouTube, cu Old MacDonald, Peppa Pig sau Dave & Ava? Câtă cerneală am consumat atunci… ehe! Bine că a depășit etapa, că altfel aveam nevoie de abonamentul de 700 de pagini pe lună. 

În general un cartuș se termină imediat atunci când imprimi fotografii, gradul de acoperire e foarte mare, dar cu un astfel de abonament nu mai contează și astfel ajungem la “în al treilea rând”. Apropo de cât printam pentru Matei, nu contează cantitatea de cerneală folosită, ci numărul de pagini. Poți printa o cerere de 10 rânduri, o poză de la pescuit de caras din Deltă sau să faci colaj de poze din tabără, că pe tine nu te costă nimic în plus. 

Înainte ca afacerea noastră să crească, expediam comenzile de acasă și foloseam imprimanta personală. Acum, când scriu articolul ăsta, îmi pare rău că nu aveam opțiunea asta de abonament. 

Imprimanta mea e deja pe poziție, după cum se și vede, iar astăzi mi-am făcut și eu abonamentul de 100 de pagini. Nu în fiecare lună am de printat cantitatea asta de foi – în unele luni am de printat mai mult, în altele mai puțin. Însă nu mă stresez cu treaba asta, pentru că foile neprintate luna asta se reporteaza și le pot folosi luna viitoare. În plus poți întrerupe, schimba sau anula tipul de abonament ales în orice moment, fără cost. Flexibilitate maximă, baby – îmi place mult treaba asta. 

Revin cu un feedback după prima lună de abonament. (P)

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.