Despre

jurnalist când n-are bani, PR-ist când are chef, scriitor când are stare, blogger când are timp, vlogger când are chef de caterincă. își rezervă dreptul de a aprecia oamenii civilizați, de a respecta părerile diferite de ale ei și de a castra comentatorii lipsiți de bun simț, educație și respect. și care înjură. uneori răspunde cu același patos dacă e absolut necesar. 

906153_298563360298310_2585343997452058420_o

Port cu mândrie insigna de jurnalist și am navigat prin apele jurnalismului online, de presă scrisă și ale televiziunii. Am scris îndelungat pe La vie en rose, primul meu blog, început prin 2008, în facultate, dar pe care, din păcate, am fost nevoită să-l șterg din cauza unui job în televiziune. Regret asta, dar c’est la vie. După am pornit Aluziv18, care, în 2013, a devenit aluziva.ro. Din ianuarie 2014 am și un video blog de care, din păcate, nu am timp să mă ocup, dar mi-am promis să îl reiau cât de curând. Aici

Scrierile mele depind de toanele ce mă încearcă în momentul în care mă așez la laptop. Indiferent de ele, practic jurnalismul subiectiv și participativ. S-ar putea ca acum să citești un articol-cascadă de siropoșenii, iar în cel de lângă să te minunezi de cât de miștocară și lipsită de profunzime pot fi. Sunt născută-n zodia peștilor și asta-mi subliniază bipolaritatea sau dualismul care se află în fiecare dintre noi într-o oarecare măsură. Ah, mai scriu proză pentru mine și compun poezii; și am strâns câteva, pe care sper să le public înainte să mor, dar asta nu mai are nicio treabă cu presa. Revenim la blog.

Despre ce scriu aici? Recenzii și orice altceva. Merg la evenimente de vastă natură, de la piese de teatru, spectacole de operă și lansări de carte până la expoziții foto, târguri sau concerte, și redactez impresii.Văd filme acasă sau la cinema, pe care le comentez abitir, la fel cum fac și cu cărțile pe care le citesc, locurile în care merg sau oamenii pe care îi cunosc. La fel de pasional scriu despre ce visez, ce îmi place, ce mă fute la icre, ce-am mai compus în nush ce zi ploioasă sau ce mă roade pe mine la 4 dimineața. Nici eu nu știu.

Sunt în continuă căutare de proiecte care să mă țină ancorată în media, pentru că nu mă văd făcând altceva (aruncă un ochi pe pagina CV dacă te interesează). Ba da, mă contrazice Alina cea boemo-literată, mă văd făcând bijuterii până la bătrânețe și scriind cu ardoare cărți, înconjurată de pisici. Exact, am probleme la cap. Până atunci, însă, lucrez la dezvoltarea mea pe toate planurile și naiba știe ce-mi poate ieși din cap prin intermediul buricelor degetelor. Dei sub numine viget.

P.S.: Detalii despre experiența profesională găsești în rubrica CV.