DIY: idei de activități cu copiii, cu imprimanta HP și sistemul de imprimare inteligentă HP+

Când avea Matei vreo trei ani am cumpărat un caiet de matematica, iar pe copertă am lipit o poză cu el, rânjind fericit. Caietul a devenit „cartea lui Matei”, în care am desenat, mâzgălit și făcut colaje împreună mai bine de un an de zile. L-a luat cu el la bunici, la București și la Constanța, au desenat și ei cu Matei, deci l-a folosit până s-a făcut varză de-a dreptul. Așa arată acum, pus la loc de cinste. 

De ziua gemenelor, când Mini și Meda au împlinit trei ani, le-am făcut și lor propriile cărți. Primisem niște agende cadou la un eveniment la care am fost speaker, așa că le-am transformat în cărțile fetelor. Cum? Le-am făcut rapid câte o poză cute, cu baloanele cu „happy birthday” în spate, după care le-am dat print direct de pe telefon prin aplicația HP Smart. După le-am decupat și lipit bine cu scotch pe copertă, ca să nu se strice la primii stropi de apă.

Văzând asta, Matei a zis că vrea și el o carte nouă, dar că pe copertă preferă o imagine din Peppa Pig. Care? Cuckoo clock, evident, fiind episodul lui preferat. Zis și făcut, m-am pus pe treabă. Am repetat procesul pe altă agendă. 

Să printezi trei poze color consumă multă cerneală, dar de ceva timp nu mă mai gândesc la asta – având imprimanta HP cu sistemul inteligent de imprimare HP+ și abonamentul HP Instant Ink. Poți să printezi o sută de poze sau desene colorate, în format A4, și să plătești numai 24.99 lei pe lună dacă îți faci și tu abonament HP Instant Ink. Dacă alegi să activezi HP+ la instalarea imprimantei, șase luni de abonament sunt incluse și primești un 1 an adițional de garanție HP. Pentru mine, treaba asta e amazing! Și când se termină cerneala, mă trezesc că îmi aduce curierul cartușe noi la poartă fără să-mi bat eu capul cu logistica, pentru că le comandă singură imprimanta. 

Also, mi se pare super drăguț că în aplicația HP Smart există o rubrică în care găsiți desene pe care le puteți printa ca să le coloreze copiii și separat o colecție de desene antistres pentru adulți, cu mandale și tot felul de nebunii – e mișto că le poți colora și transforma după în tablouri, lucru pe care l-am făcut eu acum câțiva ani. Tot acolo, în „printables”, găsiți schițe, poze și alte chestii printabile cu care să faceți activități cu copiii, de decupat sau lipit peste. Fiind octombrie, au acum o ediție specială cu activități de Halloween. So cute! 

Revenind la Instant Ink și lăsând la o parte AWB-uri pentru shop-ul meu de pe Instagram, contracte, copii de buletine sau certificate de naștere și ce alte documente mai scot eu la imprimantă, faptul că le pot printa copiilor orice poze și desene color își doresc ei mă bucură cel mai tare. Am mai vorbit despre ce le printăm copiilor într-un articol aici – colecție de Mowgli, Peppa, sperietoare, fragmente din clipul „Yohoo” and so on. 

Acum nu se mai ciondănesc pe cine știe ce cărți de colorat. Când au chef de desenat, făcut colaje sau lipit tot soiul de stickere, își iau cărțile din bibliotecă și se pun liniștiți la masă, fiecare cu cartea lui. Really thank you, HP Instant Ink! (p)

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.