Mi-am deschis shop pe Instagram, unde o să-mi vând o mare parte din garderobă și nu numai

Sunt atât de atașată de niște cârpe, încât păstrez ca nebuna țoale din liceu sau facultate. Pe majoritatea nu le port și m-am și plictisit să le văd zilnic în dulap, dar niciodată să nu fie momentul lor. Ba mai mult, înainte de sarcină purtam 36-38, iar acum port 40-42 și un număr în plus la picior.

Motivele pentru care le vând sunt mai multe, nu doar cele de mai sus. Desigur, am prea multe lucruri. Nu mă mai regăsesc în stilul ăla și sunt în căutarea a nu știu exact ce, dar știu că răspunsul nu e în haine pe care le am de cinci ani și le-am purtat doar de două ori, ca orice pizdă shopaholică. Foarte important, însă, m-a pocnit dorința de schimbare și simt nevoia minimalismului în viață.

Așa că am hotărât să-mi vând haine, poșete, încălțăminte, accesorii și mai văd eu ce. Mai multe lucruri decât am în dressing sunt în schimb la Constanța, în apartament. Când m-am mutat în București mi-am luat cu mine câteva lucruri, așa că grosu’ a rămas acolo. Țoale, bijuterii, tot felul de nebunii. Zilele astea chiar trebuie să dăm o fugă la apartament și să-mi iau toate lucrurile de acolo – îl renovăm ca să-l dăm spre închiriere, dar ăsta e alt subiect.

Geantă Accesorize, pre-owned, urme de folosință – 25 lei

Abia acum câteva ore am deschis shop-ul pe Instagram. L-am numit, evident, @aluziva.shop și momentan am pus doar câteva articole. Acum două zile mi-am comandat un manechin negru mărimea S/M de la eMag, ca să pot poza frumix și hainele. Abia aștept să vină comanda și să fac ravagii în dressing.

Prefer un manechin ca să nu dureze zece ore să mă îmbrac, pozez, dezbrac de fiecare articol vestimentar, fiind nevoit să mă pozeze Adi. În plus, nu mai încap în unele haine, după cum spuneam, așa că cel mai potrivit ar fi un manechin.

Vreau să scap și de lucruri de la copii. De exemplu, un sistem de purtare U.GO WRAP nou, pe care l-am cumpărat când eram gravidă cu Matei și l-am purtat o singură dată, pentru că am trecut la cărucior sport.

U GO WRAP CYBEX, nou, ambalaj original – 200 lei

După cum știți sau poate nu, la cererea celor care mă urmăresc în social media am făcut merchandise ALUZIVA, respectiv căni, tricouri, hanorace, brățări, beanbag-uri și hamace. Am colaborat cu trei entități la treaba asta: letrico.ro, bogdansworkshop și buhuhoo.com. Am hotărât, însă, să mut tot ce înseamnă merch tot pe @aluziva.shop, ca să nu mai fiți nevoiți să faceți comandă din trei locuri diferite, ci direct de la mine. Încă nu am timp să mă ocup acum de asta, dar voi face tot posibilul.

În plus, tot pe pagina shop-ului o să fac și giveaway-uri periodic. De exemplu, primul lucru va fi un scaun de masă pentru copii de la Cosatto. Dacă aveți copii sau sunteți gravide, dați-mi un follow la shop și fiți pe fază. Îl dau în câteva zile.

https://www.instagram.com/p/ByNdCyQHw7k/?utm_source=ig_web_copy_link

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.