O campanie împotriva femeilor proaste

Pentru că toate am fost proaste la un moment dat și cel mai bine e să râdem.

Să vă iau de la Burebista. “Clubul de lectură” redă tragicomic relația el și ea, de la început până la sfârșit. Este o poveste-n 52 de catrene în care pățita descoase subiectiv experiența cu el, cu un iz autoironic evident și menit de luceafăr al vremurilor noastre. Autorul și eul poetic testclubfiind subsemnata.

Bun. Trecem la partea concretă. Am luat această minunată operă, monument al sarcasmului, și am decis să fac ceva cu ea, nu doar s-o țin într-un folder. Mi-am propus să găsesc 50 de tipe care consideră că la un moment dat și-au luat-o masiv de la un bărbat și să fie parte din acest proiect care, la final, va fi o campanie împotriva femeilor proaste. Până acum, s-au adunat vreo 30 de tipe, deci sunt libere 20 de strofe dintre care puteți alege.

Drept urmare, caut gagici pentru acest proiect, indiferent de vârstă, culoare, baștina șamd. Fiecare tipă care își exprimă dorința de a participa la “Clubul de lectură” este invitată să-mi dea un semn și o voi informa cu privire ce și cum facem treaba asta. Nimic complicat.  Și aveți la dispoziție următoarele modalități: la telefon, pentru cine are numărul meu, pe facebook, pe mail la alina @ aluziva.ro, pe www.youtube.com/user/aluziva, prin contact în rubrica de pe site, personal, prin porumbel, prin ce vreți voi.

Vă las mai jos un teaser.

Comentarii

3 thoughts on “O campanie împotriva femeilor proaste

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.