OMG, încă puțin și ne vedem la Webstock!

Dacă ai dat random de articolul ăsta în newsfeed și n-ai auzit până acum de Webstock, o scurtă definiție ar suna așa: e cel mai longeviv (și mișto) eveniment cu și despre industria social media din România.

De multe ori mi-a ajuns la urechi acest eveniment, dar niciodată nu am reușit să ajung, așa cum mi s-a întâmplat și cu festivalurile și multe alte evenimente de la noi. Când toți prietenii mei erau prin cine știe ce oraș la cine știe ce festival foarte tare, eu oftam, pentru că munceam sau eram ocupată cu copiii; dar am zis că nu mai ratez ediția de anul ăsta.

Webstock se întâmplă la Mariott pe 4 octombrie, începe la 07:30 cu înscrierea participanților și se încheie cu Gala Premiilor Webstock la ora 21:00. Vor fi mai multe scene și sesiuni, cu speakeri din diverse domenii adiacente, printre care:

După primele două sesiuni, vor mai fi trei scene care se vor desfășura în paralel: BITDEFENDER DISCOVERY STAGE, SAMSUNG GALAXY STAGE și CAMPOFRIO STRATEGY STAGE, fiecare cu vorbitorii ei – lista lor și programul complet sunt aici.

Mi se pare un line-up foarte bun, motiv pentru care mi-e și ciudă că nu pot participa la toate în același timp. Partea bună, însă, e că după eveniment vor fi urcate pe site conferințele video și voi putea să recuperez ulterior ce am ratat live.

După toate conferințele urmează o oră liberă pentru networking, apoi gala Webstock Awards, în care vor fi premiate cele mai creative proiecte și campanii digitale din 2019.

“Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online si 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiati pe scena Webstock atat cu ajutorul juriului de peste 70 de specialisti, cat si cu ajutorul comunitatii online.” [sursa: comunicatul de presă al organizatorului]

M-am entuziasmat din nou în timp ce scriam articolul, așa că abia aștept evenimentul. See you there! #cantwait #webstockro

Comentarii

1 thought on “OMG, încă puțin și ne vedem la Webstock!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.