Revolution Seminar: Cum să-ți păstrezi motivația

Tehnici de automotivare, secrete ale încrederii de sine și modalități de a scăpa de teama de eșec – cu Adrian Soare, speaker motivațional.

Începem cu Adrian Soare, în caz că habar n-ai cine e. După cum spuneam, este speaker motivațional, adică tipul ăla instruit care-ți spune “ridică-te din pat, pramatie, folosește-ți resursele în a-ți atinge visurile și idealurile, că poți s-o faci, smiorcăitule, dar ești prea panicat și ai impresia că nu ești destul de bun și trece viața pe lângă tine, dar ești, trebuie doar să crezi în tine […]”, înțelegi tu ideea.

Tipul a scris și niște cărți (200 idei de întâlnire, Cum să-ți creezi un cerc social puternic ), are experiență în vânzări și marketing, a predat peste o mie de ore de coaching personal șamd. Găsești mai multe informații despre el  aici. Uite-l și într-un scurt video motivațional.

Adrian Soare vine în Constanța sâmbătă, pe 3 august, la Forte Life, iar taxa de participare este 50 lei. El susține că are tehnici prin care ajută descoperirea vocației. Pe lângă asta, în cadrul seminarului va vorbi despre automotivare în 21 de tehnici, va împărtăși 7 trucuri să-ți faci prieteni oriunde, 5 secrete ale încrederii în sine și 3 moduri de a scăpa de teama de eșec.

Mai multe informații: pagina evenimentului.

2 thoughts on “Revolution Seminar: Cum să-ți păstrezi motivația

  1. Multumesc pentru mentionarea evenimentului. Sunt necesare cateva precizari. Cartile de care vorbesti nu sunt publicate, sunt ebookuri. Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.