Târgul Rochii&Rime

Am tot spus că organizez de zor un eveniment, alături de prietena mea, Edie Etem. Iată că a venit momentul: târgul Rochii&Rime, la Forte Life.

Iată comunicatul:

Forte Life și Aluziv te invită la târgul Rochii&Rime, în perioada 16-18 august. Vor fi expuse peste 50 de rochițe și articole vestimentare uni și simple sau colorate și îndrăznețe. Cu buline, dungi, paiete, mărgeluțe, broderii, imprimeuri florale din anii ’60 până în prezent, provin din întrega lume și așteaptă etalate și parfumate să le oferi un umeraș special în garderoba ta.

Fiecărui articol vestimentar îi corespunde un catren și un fresh sau o prăjitură bio din partea casei. Așadar, cu cât alegi mai multe, cu atât mai multe poezii și delicii pentru tine și prietenele tale!

În cadrul Forte Life au loc zilnic evenimente, așa că s-ar putea să nimerești chiar în toiul degustării de cafea de sâmbătă sau a delectării cu ceaiuri aromatice de duminică.

Te așteptăm, deci, în perioada 16-18 august la târgul Rochii&Rime la Forte Life, să ne înnoim, să facem poze și să chicotim împreună cu prietenele.

pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/584797848229911/

 

Parteneri media: CFM, Fii Antenă, Constanța Blog, Evenimente Constanța

Comentarii

4 thoughts on “Târgul Rochii&Rime

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.