6 luni de abonament Instant Ink incluse și alte beneficii când alegi imprimarea inteligentă cu HP+

De câteva zile mă bucur de noua mea jucărie, respectiv HP ENVY 6000 și calitatea de membru HP+ dobândită automat când am instalat-o. Imprimanta face parte din noul portofoliu de imprimante ce cuprinde gamele clasice DeskJet, ENVY și OfficeJet și are un sistem de printare mai avansat, mai sigur și mai performant. 

Pe lângă faptul că a fost mega rapid și ușor de instalat, în sensul că a durat nici 3 minute fololsind aplicația pe IOS, vă las aici câteva dintre beneficiile imprimantelor cu HP+ activat:

–       un an de garanție în plus față de standard

–       conexiune la cloud – își fac singure actualizări și detectează automat problemele legate de conexiune

–       6 luni de abonament incluse la serviciul Instant Ink

–       funcții în plus în aplicația HP Smart

–       imprimare sustenabilă – HP plantează copaci pentru a neutraliza impactul printurilor realizate pe imprimantele HP+.

Dacă ai aterizat pe blogul meu pentru prima dată și nu știi de serviciul HP Instank Ink, am scris deja trei articole despre el: aici este primul articol în care explic ce este, cât costă și cum funcționează, aici mi-am lăsat primele impresii după folosirea lui și un mic tutorial, iar aici am făcut unboxing-ul primelor cartușe primite.

Odată activat HP+, să știi că imprimanta va funcționa numai cu cartușe originale HP, deci nu third party. Asta este o condiție pentru acordarea anului suplimentar de garanție și a celorlalte beneficii.

E foarte important de menționat că trebuie activat atunci când instalezi imprimanta. Dacă nu-l activezi atunci, nu va mai putea fi activat niciodată. Desigur, vei putea folosi imprimanta în continuare fără opțiunea HP+, însă nu vei primi 6 luni de abonament Instant Ink, nici un an în plus de garanție, nici caracteristici suplimentare ale aplicației HP Smart, nici nu se neutralizează paginile imprimate de tine. Ar fi păcat, pentru că nu costă nimic în plus activarea HP+. Ha! Am făcut și o rimă. (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.