Am fost invitată ca speaker la lansarea seriei “Alya și cutia muzicală”

Pe 20 iulie ne vedem la librăria Cărturești Verona, începând cu ora 11:00, la evenimentul de lansare a cărții pentru copii „Aventuri în templul mayaş”, primul din seria de opt volume “Alya și cutia muzicală”, scrise de Alina Ghimiș.

Care e povestea? Doi copii, Teo și Timeea, descoperă o cutiuță muzicală în care e captivă Alya, zâna bună, și ca s-o ajute pornesc într-o mega aventură înapoi în timp. E un fel de Harry Potter, dacă vreți, adică opt volume de mistere, magie și călătorii cu peripeții.

Cartea inaugurează dimensiunea beletristică a colecţiei „Comoara cu virtuţi”, care le oferă copiilor perspective inedite menite să le dezvolte gândirea raţională şi, în egală măsură, sensibilitatea, puterea de analiză a propriului comportament şi orientarea spre virtuţi care îi fac mai buni.

Evenimentul de lansare include sesiune de autografe, discuții și prezentări interactive cu cei mici, precum și invitați surpriză. (sursa – pagina de Facebook a evenimentului)

Intarea este liberă și sunteți așteptați în număr cât mai mare, cu condiția să confirmați participarea, pentru că organizatorii pun la cale câteva surprize – aveți toate detaliile pe pagina de Facebook de mai sus.

Așadar, vă aștept cu drag la eveniment pe 20 iulie, o ocazie bună să ne cunoaștem, să facem poze și să povestim diverse.

sursa foto: Cărturești Verona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.