Am fost nominalizată la Gala Digital Divas! I summon #ceamaipixdacomunitate să mă voteze

Eram ieri la volan, scrolam pe instagram la semafor, când m-am trezit menționată într-un story. O tipă din comunitate mă votase la premiile Digital Divas, da’ nu la orice categorie, ci chiar la Digital Diva OF THE YEAR! Diva anului, cum s-ar zice. Eu, diva anului? Habar nu aveam că am fost nominalizată.

M-a surprins treaba asta, m-am simțit onorată, măgulită și am râs în același timp. Nu mă așteptam să mă aflu pe lista de dive digitale pe lângă femei deja celebre, ca Ceușan, Morodan, Raicu and so on, figuri deja emblematice în peisajul online-ului românesc.

La cum o ard eu, deloc fiartă pe lux, nu credeam că o să mă regăsesc vreodată pe lista aia. Da, am primit anul trecut premiul special AVON pentru cauze sociale în cadrul galei Digital Divas, dar era pentru implicarea mea în cauze umanitare, pentru strângerile de fonduri and so on, nu că aș fi vreo divă. Am și făcut un vlog pe YouTube despre evenimentul respectiv și despre cât de mult a însemnat pentru mine premiul ăla.

M-aș fi așteptat, mai degrabă, ca la ediția asta să câștig același titlu ca anu’ trecut, având în vedere că atunci am luat premiul pentru 3000 euro în 24 ore, în timp ce anul ăsta am adunat peste 200.000 euro pentru ambulanțe, Antonia și alte cauze mai mici pentru care am mai strâns bani. Dar poate că a fost ceva special anul trecut, nu știu.

Mi-aș dori să câștig, așa că dacă vreți să mă susțineți mă puteți vota pe www.digitaldivas.ro. în plus, mai sunt multe persoane pe care le admir și la care țin pe listele alea. Dacă tot sunteți acolo, zic să lăsați un vot și la Flavia Florea, Maria Zvinca și Ovidiu Mureșanu. They all cool people, trust me.

În concluzie, mulțumesc că sunt pe lista aia, vă mulțumesc tuturor pentru voturi – că de ieri până azi am fost menționată deja în peste 100 story-uri în care am fost votată, că nici n-am mai apucat să le dau repost. Apreciez și vă mulțumesc pentru toată susținerea! #ceamaipixdăcomunitate

*mulțumesc Mihnea Ratte pentru poza de mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.