ASOCIAȚIA ALUZIVA

  • picătură cu picătură se face un ocean
  • nu putem schimba lumea, dar putem schimba lumea cuiva

Vin dintr-o familie în care a face acte de caritate este o normalitate. Toată viața am fost mama răniților, mână largă și am ajutat pe toată lumea, de la copii din familii fără posibilități din cartier, până la acte mai serioase la liceu și facultate. Când am devenit activă pe internet, empatia și dorința mea de a ajuta au urcat la un nivel de care nu mă credeam capabilă.

Am început să mă implic în cauze umanitare pe Instagram prin 2019. De acolo a început drumul meu ca fundraiser independent. Dacă vedeam o cauză care mă sensibiliza, donam o sumă mică de bani, postam despre ea și îmi îndrumam comunitatea să facă același lucru. Așa am ajuns ca în 2020 să strâng 3000 euro în 24 de ore pentru o mamă minoră și fetița ei, iar în 2021 să strâng 230.000 euro pentru mai multe cauze.

Printre ele se numără strângerea de fonduri de 160.000 euro pentru a se cumpăra două ambulanțe pentru Spitalul de Pediatrie Grigore Alexandrescu, 44.000 euro pentru a plări taxa unei studente eminente românce la Oxford, 12.000 euro pentru a construi un loc de joacă pentru copiii internați la Preventoriul Ilișua și multe altele. 

În 2022 am înființat Asociația ALUZIVA pentru a putea duce lucrurile la următorul nivel, cu susținerea voluntarilor, SRL-urilor, brand-urilor cu care lucrez ca influencer, dar și cu ajutorul comunității mele din online, fără de care nu aș fi reușit tot ce am făcut până acum. 

Mă implic activ în educație, susțin comunități defavorizate și Asociația ALUZIVA a devenit ocupația mea principală. Mai multe detalii despre activitatea de la asociație se găsesc aici: https://asociatiaaluziva.ro/.