Comunicare, nu. Ce ziceţi de… orice altceva?

După câteva zile de căutat job-uri în Constanța, am ajuns la concluzia că mai bine mă făceam electrician.

Job-uri în comunicare în Constanța? Greu. Nu doar greu, ci aproape imposibil. Dacă vrei, în schimb, poți să scrii ca tâmpitul articole de 500 de cuvinte și-ți iei 5 lei pe articol. Un cuvânt, plătit cu 0,01 lei. Wow, impresionant! Nici banii de şprei de șters lentilele ochelarilor nu mi i-ar asigura job-ul ăsta.

Nici în PR nu stăm prea bine. Nu doar că n-am găsit anunţuri active, dar în alea vechi se confundă postul de PR cu orice altceva decât ce presupune realmente, cu relaţii cu publicul, hosting and so on.

În schimb, platformele de recrutare sunt pline de anunţuri pentru instalatori, sculeri matriţeri, şoferi, spălători auto, îngrijitoare, menajere, maseuze etc.

Băi, şi-ncepusem bine cu liceul Telecom!

 

10 thoughts on “Comunicare, nu. Ce ziceţi de… orice altceva?

    1. Haha, intetesant. Mi-ar aduce aminte de perioada în care lucram la Playboy, când scriam, printre altele, zeci de articole de genul, Ia zi-mi, se acceptă pseudonim? Aș face-o din amuzament.

  1. cta e praf, zero barat in materie de joburi mai acatarii, comunitarea firmelor este restransa, toti cunosc pe toti, nepotism la greu, conexiuni cu institutii locale ce dainuie de ani de zile, ct se afla pe locul 8 in topul oraselor care produc banii in ro, dupa Sibiu, Brasov, Timisoara, Bucuresti, altele, nu mai retin exact ordinea. Cateva zile de cautat..?, ce zici de cateva luni, cautat adica scris cvuri care te vinde cu adevarat, targuri de joburi, drumuri de 3,4h pe banii tai pt o conversatie de “cinspe”:)) min si un rasp tampit, analizand intrebari-raspunsuri angajatori..all shit si intr-un final ajungi in corporatie, salariu decent..un sclav la alt nivel..un prezervativ, pregatit intotdeauna pt futai; abunda de lacatusi-cofetari..,adevarul e ca banii vin din productie in spatiul asta ro, banu vine din servicii in cea mai mare parte, dovedeste cat de respectata si rasplatita e munca unui lucrator cu mintea sau cazmaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.