CONCURS: Câștigă un Wallethouse Paris

Accesoriu genial pentru carduri/cărți de vizită sau portofel pentru călătorii/seri la club. 

26-610x3561

Wallethouse Paris este un mini portofel unisex slim și elegant. Mi se par absolut geniale pentru călătorii, când ai nevoie doar de câteva chestii la tine, la fel ca și în serile de club. Colecția conține 12 culori absolut superbe, de la negrul/griul metalizat clasic, pentru oamenii de afaceri nevoiți să umble cu teancul de carduri și cărți de vizită în fiecare zi, la movul/rozul strident pentru gagici fașioniste.

Cum sunt nou intrate pe piața din România, portofelele în culori isterice, așa îmi place mie să le numesc, își caută deja primii posesori. Dacă vrei să fii primul sau prima care să dețină un Wallethouse Paris, urmează-mi instrucțiunile și poți câștiga unul din cele două portofele din prezentarea de mai jos. Culoarea o alegi tu, desigur.

 

1. Like Wallethouse România.
2. Like Aluziva.
3. Lasă un comentariu în caseta facebook de mai jos și spune-mi ce ai ține tu într-un Wallethouse Paris.

071-610x356

Voi oferi portofelele persoanelor care postează cele mai caterincă sau ingenioase idei și care adună cele mai multe like-uri. Nu iau în seamă comentariile de genul “aș ține bani” care au adunat 50 de like-uri, ci prefer unul absolut stupid și hilar care nu are niciun like. Câștigătorii vor fi desemnați pe 1 august 2014 pe site-ul meu și pe cele două pagini de facebook de mai sus.

Succes și start la comentarii!

P.S.: Dacă se vor înscrie multe persoane la concurs îl voi repeta și voi mai oferi încă două portofele Wallethouse Paris.

11 thoughts on “CONCURS: Câștigă un Wallethouse Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.