Constanţa avea nevoie de un loc precum Forte Life

Mai știi sala de net Forte? Nu, nu s-a închis și transformat în acest loc minunat. Sala de net Forte e încă acolo, pentru Forte Life faci dreapta la etaj. 

25

Forte Life a fost deschis de curând, împlinește o lună în scurt timp. Proprietarii, Marius Robert Dinu și soția lui, au planuri mari cu spațiul, în care se consumă mâncare sănătoasă, fresh-uri și delicii vegeteriane și unde au loc întâmplări însemnate. Deja au fost organizate câteva evenimente de dezvoltare personală, public speaking, seri de Catan, expoziții de fotografie și proiecții de film, unde popcornul e din partea casei. Ei aduc în Constanța aerul curat și viața sănătoasă într-un loc în care nu se fumează și se consumă numai produse vegetariene – am mâncat un Tiramisu delicios.

36

Îmi place energia, te cuprinde încă de când intri; mă bucur nespus că s-a deschis un astfel de loc în Constanța – complex Dacia, pe bd. Tomis. În plus, mâțul de mai sus este adorabil, sociabil și jucăuș, ne-am împrietenit imediat. Se numește Cathy, mascota.

10 thoughts on “Constanţa avea nevoie de un loc precum Forte Life

      1. Citeam de partea cu fotografia şi am ajuns la concluzia că nu au mediatizare. Dacă au organizat expoziţii de fotografie eu unul nu am auzit de ele, şi sunt conectat destul de bine la ce se întâmplă în CT pe parte de fotografie.

        Ar fi interesant dacă s-ar putea organiza un Bloggers Lan Party. E un eveniment cu beneficii de ambele părţi, zic eu.

  1. Expozitia foto a fost mai mult ”in house”. Tematica a fost ”Off Road”, tinand cont ca Forte Life este si locul de intalnire al membrilor ”Off Road in Dobrogea”. Fotografiile au materializat vizual momente surprinse de-alungul multor luni de aventuri prin Dobrogea, cu si printre oameni dragi. Cat despre mediatizare… e loc si de mai bine, insa acesta a fost doar inceputul. Expozitia inca este disponibila. Si tu poti organiza un vernisaj foto sau alt eveniment acolo, pentru ca al doilea nume a lui Forte Life este ”Gazda evenimentului tau”…implicit si a evenimentului tau, Sagittarius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.