Constănțenii și noul N-word

Realizare senzațională, au dat noi dimensiuni cuvântului cu “n****”!

Fascinant, mirobolant, splendid, magnific, paradiziac, mirific, deja rămân fără cuvinte care să descrie rarul eveniment ce a impresionat până la lacrimi constănțenii. Când au aflat, au lăsat orice făceau și au intrat repede pe facebook pentru a anunța întreaga populație! NINGE!

joeylook

Eu eram aseară în autocar, veneam din București, când am văzut prin geam că ninge. Drăguț, da. Am știut în momentul ăla că dacă intru pe facebook tre să fie cel puțin trei persoane care au decis să informeze neamul. Ghici ce! Patru statusuri consecutive, doi fotografi care nici nu știu când au avut timp să facă deja folder intitulat “prima ninsoare”, plus notificări de la două sau trei ziare și televiziuni, nici nu mai știu. Era plin, mă, ce să mai? În cinci minute!

tumblr_mhvdxaE7ib1ra9bmmo1_500

Să fie cu iertare, dar eu nu iert nimic. Numai niște proști siniștri ar putea face caz din așa ceva. Te uiți pe geam, remarci că ninge, țipi “mamă, tată, ninge!” și te zbengui prin casă ca un copil de clasa a patra. Da, ce drăguț. Apoi, vorbești cu vreun prieten la telefon și-i spui extazul ce te-a cuprins, că ninge. Mergi la magazinul de la bloc și din banala conversație va face parte și replica “ninge”, că n-ai cum, la fel cum vei realiza cu vecinii la lift șamd. Asta face toată lumea.

Dar știi când devin cretini? Când scriu pe facebook că ninge, ca și cum noi, ceilalți, trăim în cuburi fără ferestre, ca și cum ninge doar la ei în balcon sau ceva.

Dar știi când devin stupefiant de cretini? Când fac știri din asta.

21 thoughts on “Constănțenii și noul N-word

 1. Stii cand devin prea cretini ? Cand spun ca e prima ninsoare din 2013 …. Adica … ce ?? La inceputul lui 2013 , prin ianuarie , februarie , nu a nins ? :)))))))))))

 2. Mda, mersi, adica sunt cretin. Eu mereu am apreciat cand m-a anuntat cineva pe Fb ca ninge. Ieseam la geam imediat si admiram putin peisajul. Nu mai fii nesuferita!

  1. Nu am spus că tu, nici măcar nu ți-am văzut postările cu privire la ninsoare. Nu tre să o iei personal, părerile sunt împărțite.

 3. Acum e bine. Să vedem la viscol şi troiene (de cod portocaliu :D) cu ce ninge pe Facebook. Sau pe Twitter.

 4. atata entuziasm pt un nimic , nu am inteles niciodata , astept totusi sa ma sune o prietena si sa-mi spuna cata fericire a nascut un sufletul ei primul fulg de nea , ca apoi eu sa-i spun cat de nesemnificativ este pentru mine .P.s avem aceeas discutie de 12 ani la fiecare prima ninsoare :)))))

   1. Nu putem sa vedem toti la fel ce scrii…mai sunt printre noi si unii cu probleme…la dioptrii!

  1. ea are o problema ca-i judeca pe altii, iar tu Alex, pentru ca o judeci pe ea 🙂 ce-i drept, articolul nu e cu nimic diferit de postarile celor despre care scrie. e doar o alta fata a aceluiasi proces. cum aia s-au bucurat ca ninge prima oara si au ce posta pe fb, asa si ea s-a bucurat ca oamenii au postat despre prima ninsoare, avand astfel un nou subiect pentru blogul personal.

   1. „Dar știi când devin stupefiant de cretini? Când fac știri din asta.” – Ai citit asta, CUGETATORULE ? I-a satirizat pe cei care au postat ca ninge, fara a se ierta pe ea insasi, chiar ea facand o stire din asta pe blogul sau!!! Nu a facut altceva decat sa reliefeze un fenomen…!

 5. daaa,ninge!acum astept grindina si prima tornada…voi sta geana pe feisbuc!
  si nu mai FII nesuferita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.