Cosplay la Comic Con: Am pozat aproape 50 de costume, de la Pokemon la Resident Evil [2022]

Pentru cine nu știe, pe scurt, East European Comic Con (EECC) e cel mai mare eveniment din estul Europei la care se adună pasionați de jocuri, cărți, benzi desenate și filme din genul SF, horror și fantezie. La festival sunt invitați artiști, actori, scriitori, dezvoltatori de jocuri și alte persoane relevante în industrie. Se țin concerte, conferințe, ședințe foto, concursuri, sesiuni de autografe și alte activități. În plus, sunt amenajate spații de gaming pe console, VR, arcade sau board games și se vând tot felul de lucruri, de la merch la cărți și board games.

Dacă la ediția Comic Con din 2015 am avut ocazia să stau mult la eveniment, anul ăsta am fost și cu Meda (n-are nici măcar 4 ani împliniți), așa că nu am putut să participăm la activări sau la conferințe. Ne-am plimbat prin mulțime, am făcut poze, am mâncat chestii bune, am ascultat niște muzică și am cumpărat artwork de la artiști locali.

Așa cum unele persoane obișnuiesc să își planifice outfit-ul pentru Electric Castle cu o lună înainte, așa e o tradiție ca participanții la Comic Con să practice cosplay, adică să se îmbrace în tot soiul de caractere din jocuri, cărți, filme, seriale, benzi desenate sau chiar să improvizeze niște outfit-uri de personaje imaginare super sweet sau mega creepy.

Ediția din 2022 a ținut trei zile, între 26-28 august, la Romexpo. Noi am participat numai duminică seara, așa că un bilet pentru adult a fost 65 lei – Meda a intrat gratis, pentru că are sub 6 ani. Am stat vreo trei ore în total, deci nu am reușit să pozez atât de multe personaje. Chiar și așa, mi-a făcut plăcere să interacționez cu lumea și să surprind încă o dată cosplay-ul la East European Comic Con.

Mulțumesc tuturor oamenilor care m-au lăsat să îi pozez ❤️ You guys were great!

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.