Da, dragă, ăla e unghiul

Valabil pentru femei, în general, dar sunt și o mulțime de bărbați care se încadrează.

O nimfă cu accese de cruelă petrece ani în oglindă studiindu-și chipul suav. Vede că are nasul puțin strâmb, așa că întoarce capul în amonte sau aval, până găsește punctul perfect. Durează ceva. Imediat după, observă că un ochi e mai sus, că seamănă cu taică-su. Înclină capul, dar în așa fel încât să nu piardă punctul cu nasul perfect. Yes!

Când nasul și ochiul arată super bine, începe cu pomeții. Stânga, dreapta, între? Mna, stânga, că pe dreapta are niște semne dubioase, nu vrea să se vadă. În plus, a dat cu capul de calorifer când era mică și se vede pe tâmple, așa că stânga. Da, stânga. Bun.

Buzele: țuguiate sau normale? Eh, nu normale, e așa normal să stai normal în poze, prea mainstream. Țuguiate. Față de rață. Și ochii? Dar ochii? Nu, nu ăla care-i mai sus, pleoapele. Hm, ar merge mai închise, să fie misterioasă. Sau scremută, să pară mai mari și cu privire de Bambi? Alege, într-un final.

Perfect, totul e perfect! Ha, cine are nevoie de photoshop când știi să găsești unghiul? Dacă tragi puțin perdeaua de la dormitor și dai muțunachii la o parte din geam, ai și lumină perfectă.

Acum, odată ce a găsit unghiul, face poza. Vai, ce minunăție!

Mai face una, identică, doar că-și schimbă tricoul. Mai face una, identică, doar că în baie, a doua zi. Încă una identică la mall, a treia zi, una de grup – a se nota că și prietenele ei au pozițiile lor. Încă una, în aceeași poziție la Brașov, la mare, la mici, la munte, la piscină, la iubi în mașină. Te uiți pe profilul ei de pe facebook, 460 de poze, aceeași poziție, niciuna nu reflectă cine e, de fapt. Și după se miră de ce fug bărbații când o cunosc în realitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.