Da’ nu-mi pasă

M-au supărat niște oameni. Și oamenii ăștia mă cunosc; atât de bine încât știu că atunci când mă supăr nu-mi mai pasă. Să nu se mire. Gen.

Înainte de Rochii&Rime, trei sferturi din apropiații mei au spus că mă vor vizita la Forte Life. Din toată gloata, au venit cinci. Stai să vezi că, din ăia cinci, o persoană mi-e fostă colegă de serviciu, iar o tipă e din București. Oameni la care nu mă așteptam, sincer, a fost o surpriză plăcută și le mulțumesc pentru asta. Scoatem rudele, rămânem cu două persoane.

Două.

Și nu mă refer la oameni care m-au văzut o dată-n viață și au spus că vor veni, ci la apropiați. Ăia cărora nu le-a tăcut gura de felicitări și complimente și când a fost vorba să mă susțină doar cu un act de prezență de câteva minute au avut o treabă mai importantă de făcut.

Mă îndoiesc.

Mă îndoiesc că de vineri de la 11:00 până duminică la 19:00 nu s-au găsit câteva minute pentru mine, pentru evenimentul plănuit zi de zi, timp de o lună, știind cât înseamnă proiectul ăsta pentru mine. I-a durut în teniși. Tot timpul se găsește ceva mai bun de făcut, nu? Ahîm.

Vehementă, dură, zi-mi că exagerez, nu-mi pasă. Atât te-am rugat, să-mi oferi cinci minute în trei zile. Sunt dezamăgită și refuz să mai irosesc energie.

“Băi, Alina, îmi pare rău, chiar am vrut să vin, dar […]”

13 thoughts on “Da’ nu-mi pasă

  1. Bai, Alina, imi pare rau, chiar am vrut sa vin dar…n-au mai zis restul nimic :)) Eu am zis ca vin doar cand au zis si altii. Sagi zicea ca vine cu mandra, Adriana ca sigur vine dar a scris pe blog de ce anume n-a putut sa vina, asa ca eu n-aveam cum sa vin singur ca sa vad niste rochii :p Do you care?

    1. Chiar m-am gândit la voi când am scris articolul. Vă încadrați la “oameni care m-au văzut o dată-n viață” Nu-i bai 🙂

  2. p.s. Doar nu esti si tu genul ala de fata care zice “I don’t care” celor care isi cer scuze si “Nesimtitii, nici nu si-au cerut scuze” cand nu mai zic nimic, nu? 😀

  3. Desi nu mi-am anuntat prezenta, pusesem evenimentul pe lista celor la care as vrea sa ajung. Cum nu s-a putut, habar n-am de ce :), nici cu suparare nu poate fi ca doar nu eram pe nici o lista.

  4. Scenariul imi pare cunoscut, l-am trait si eu de cateva ori si cred ca nu exista om sa nu il fi trait. Se poate intampla la o zi onomastica, la un botez, nunta, intalnire cu un iubit etc. Numarul actorilor nu conteaza si nici decorul. Se intampla ca in practica lucrurile sa fie oarecum diferite de ceea ce stim noi teoretic. Dar calatoria nu se opreste aici.

  5. Şi când te sună lumea ba’ n-ai opţiunea de “waiting call” activată pe telefon ba nu răspunzi. Să ţi se taie capu’, zic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.