Defileu feminin pe bicicletă! SkirtBike @Constanța

Duminică, pe 2 iunie, la ora 11:00, reprezentantele sexului frumos sunt așteptate în parcarea de la Aqua Magic din Constanța pentru a participa la SkirtBike, defileul feminin pe bicicletă, role, skateboard, tricicletă și trotinetă. Indiferent de vârstă sau profesie, be proud to ride like a girl!Doamnele și domnișoarele care vor participa la eveniment vor primi cremă cu factor de protecție, o limonadă rece și produse de îngrijire personală. Traseul este Aqua Magic – Hotel Condor și retur, aproximativ 3.5 km. Duminică, la aceeași oră, odată cu noi vor pedala femei din Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Iași, Sibiu și Timișoara!

SkirtBike va fi o promenadă pe străzile orașului tău, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor pentru care bicicleta reprezintă atât un accesoriu al feminității, al frumuseții, al libertății de mișcare, cât și un mijloc de trasport și recreere.

SkirtBike se desfășoară anual începând din 2010 în cele mai mari orașe ale țării. Click aici pentru a afla detalii și cum a început totul.

5 thoughts on “Defileu feminin pe bicicletă! SkirtBike @Constanța

  1. eeeee repede va duceti voi sa va intre saua in fundulet precum Monicai Gabor :)) … “calarire” placuta !!!

  2. gene, esti un gunoi de om, asa cum sunt majoritatea barbatilor cu reverul ridicat din orasul asta. Drept urmare iti urez sa taci! big up girls, you are beautiful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.