Despre abonamentul HP Instant Ink. Impresii & tutorial

Mi-am făcut recent abonamentul de  imprimare de 100 de pagini pe lună și aș vrea să vă spun, în câteva cuvinte, de ce mi se pare că am făcut o alegere bună. Dacă nu știți deja ce reprezintă abonamentul HP Instant INK, am scris recent un articol în care am explicat ce și cum. Îl găsiți aici

Marea diferență dintre a avea doar o imprimantă și o imprimantă cu un astfel de abonament e că nu îți mai faci griji de câtă cerneală consumi atunci când printezi. Vă arăt mai jos doar câteva poze color, format A4 sau A5, pe care le-am scos la imprimantă pentru Matei. 

Sunt print screen-uri de pe YouTube din Peppa, Cartea Junglei, Old MacDonald had a farm și, desigur, câteva frame-uri din clipul piesei Yohoo – e piesa lui Adi cu trupa lui, The Mixy Welders, așa că Matei e crazy about it. 

Am mai scos la imprimantă multe alte imagini din alte desene animate și tot felul de schițe de pe net, pe care să le coloreze copiii, dar nu le-am găsit ca să le arăt acum pe toate.

În abonamentul ales de mine, pot scoate la imprimantă 100 de astfel de pagini sau chiar fotografii cu numai 24,99 lei pe lună, pentru că plătești pentru numărul de pagini, nu pentru cartușele consumate. How cool is that? Mi se pare genial că am putut printa poze color A4 la același preț cu care aș fi printat monocrom o cerere sau un contract.

Tutorial –  cum îți faci un abonament HP Instat Ink 

Îți faci cont HP pe site de pe PC, prin aplicația HP Smart care se poate instala pe laptop-uri de generație mai nouă sau descarci direct aplicația și îl faci pe telefon (eu am făcut totul pe telefon). 

Mi-am făcut acum un cont nou ca să pot surprinde pașii cu screen shot, ca nu am fost inspirată să fac asta de prima oară. Imprimanta mea e nouă, așa că după ce am instalat-o și statusul ei era “Ready” în aplicație doar m-am dus pe butonul HP Instant Ink ca în poza de mai jos. 

Mai departe, mi-am ales un plan de abonament, mi-am băgat datele de livrare și ale cardului. La final am bifat “termeni și condiții” și gata! 

De fiecare dată când vei intra în aplicație vei vedea câte pagini ai printat din planul de abonament ales, dar și câtă cerneală mai e în cartușe. Când se apropie de final, imprimanta își comandă singură cartușele, după cum am povestit aici pe blog. 

Acestea fiind spuse, așa funcționează și asa se face un abonament HP Instant Ink. (P)

Comentarii

1 thought on “Despre abonamentul HP Instant Ink. Impresii & tutorial

  1. Ai uitat sa mentionezi ca dureaza 10 zile sa fie livrate cartusele din Germania. De ce tocmai de acolo e un mister.
    Daca printezi mai mult poze atunci dupa 10 pagini A4 cartusele se golesc deci n-ai ajunge niciodata sa printezi 100 pagini. Pentru text o imprimanta laser e mai ok.
    Cele 700 pagini din perioada de proba n-ai cum sa le folosesti nici daca printezi text deoarece ramai fara tus, iar o firma nu asteapta sa vina cartusele.
    Eu am avut o experienta neplacuta cu DHL: dupa multe mesaje in care eram anuntat ca o sa vina curierul la usa am primit un SMS ca ma asteapta coletul la Posta. :))
    Probabil e mai ieftin sa cumperi cel mai ieftin model de imprimanta la 6luni decat sa faci abonament (200lei/6luni=33lei/700 pagini).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.