HEAVYSHOP.RO

Povestea noastră e simplă: suntem un brand românesc, fondat în 2018, când am creat rola de cânepă HEAVY ROLLS 100% PURE HEMP 20M, cea mai lungă foiță din lume. Am făcut-o de 20 metri, să-ți ajungă! La câteva luni după, am creat și propriile filtre, puțin mai late, ca să meargă blană cu rola.

Pentru că ne place să stăm chill, în fatidicul an 2020 în care toată lumea a stat în casă, am început să vindem hamace și bean bags – fotolii de leneveală, le mai zicem noi.

Tot atunci am descoperit cafeaua bună și, după o prospecție îndelungată, am debutat la finalul lui 2020 cu propriul brand de cafea proaspăt prăjită, HEAVY CUP. Avem cafea proaspăt prăjită, de origine, din Peru, Guatemala, Ethiopia, Costa Rica etc., plus cafea fără cofeină și câteva blend-uri.

Am înglobat întreaga noastră călătorie în HEAVY SHOP, un magazin online din care poți să-ți cumperi filtre, foițe, cafea proaspăt prăjită, cookies artizanali, produse cu CBD și ceva comod în care să stai chill în timp ce citești, te joci, faci binge-watching sau orice îți dă ție un vibe bun. În plus, în colaborare cu creatori români, avem și borsete, portofele, accesorii din piele & more. Hai să vezi!