Îmi place ROMERCIAL

Emisiune online care critică reclamele românești. 

Am descoperit prima emisiune la câteva zile după ce a fost urcată pe youtube. Mi-a plăcut și de atunci urmăresc fiecare episod, în care sunt criticate trei spoturi publicitare românești.

argag

Tipul se numește Cosmin și face totul de unul singur; sau cel puțin asta a spus la finalul primului episod, că poate lucrurile s-au schimbat pe parcurs. El alege reclamele, el filmează, montează, se ocupă de sunet, tot. Îmi place. Genericul e foarte bun, comentariile sunt extrem de pertinente, gândite, logice și documentate. Nu doar că are habar de arta și mecanismele spotului publicitar, dar este și amuzant pe alocuri, deși nu mă omor după glumele mondene. Voi ce părere aveți?

6 thoughts on “Îmi place ROMERCIAL

  1. E cam vorbaret tipul si denatureaza genul. Pare a fi mai mult un vlog decat ce face Ray William Johnson sa zicem. Dar e bine-venita o asemenea treaba in online, mai ales ca-i romaneasca si facuta cu efecte serioase.

  2. Cât rămâne independent, e de lăudat şi are şanse bune să se autofinanţeze pe acest proiect, dacă îşi va extinde vizualizările pe YouTube. Sper să nu fie stricat de unele oferte din agenţii sau trusturi media. Sunt bine venite până la intervenţia de tip – eu îţi dau atât… dar să nu zici rău de clientul nostru x, y, etc. că altfel îţi tăiem craca de sub picioare şi tavanul cu tot cu ţigla de pe casă.

    1. Da, cred că e oarecum inevitabilă o astfel de intervenție. Tipul e bun în ceea ce face și desigur că va atrage atenția. Probabil, cu experiența pe care o are, va ajunge să creeze spoturi publicitare, dacă nu o face ceva. Ceea ce, până la urmă, e o urmare firească. De exemplu, Mikey H, cu Doza de Haș. Acum face iComedy cu Bendeac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.