Înscrie-ți copilul la “Școala de SuperEroi Itsy Bitsy” pentru debutul lui într-o posibilă carieră în radio!

Oamenii de la Itsy Bitsy FM au ajuns la a patra ediție de „Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină”. Cursurile sunt gratuite, împărțite pe două module, se desfășoară la sediul Itsy Bitsy și se adresează copiilor cu vârste între 7 și 10 ani. Perioada de înscrieri se încheie pe 15 august, așa că mai aveți doar doar trei zile la dispoziție să prindeți locuri.

În primul modul, axat pe teorie și practică radio, copiii vor face turul studioului, vor participa la producția unor materiale de radio, vor învăța să stea corect la microfon, dar și care sunt tipurile de materiale difuzate la radio, cum se realizează și ce presupun, cu text, înregistrare voce, muzică de fundal, efecte sonore etc. În plus, vor produce chiar propriul material, care va fi difuzat apoi pe Itsy Bitsy FM.

Copiii participanți la primul modul al școlii de radio vor primi diplomă de participare, care le va fi înmânată de un supererou Itsy Bitsy. Din totalul de copii absolvenți ai primului modul, opt dintre ei vor trece la al doilea modul, asta după ce vor fi fi selectați de un juriu de profesioniști în radio, format Nadia Tătaru, Andrei Iordache și Ana Maria Panait.

Modulul II, “Experiential Live radio și video”, le dă copiilor ocazia să învețe următorul nivel de teorie și practică de la eroii Itsy Bitsy: ce intră în componența unei emisiuni la radio, cum ar fi generic, fundal muzical, intervenție telefonică în direct, publicitate etc., cum se realizează o emisiune radio live pe post, cu echipă, echipamente, reguli, conținut, dar și live pe social media, pe paginile de Facebook și Instagram Itsy Bitsy și multe altele. La finalul modulului II, copiii vor avea parte de o ceremonie de absolvire.

Înscrierea la a patra ediție „Școala de SuperEroi Itsy Bitsy – Învață Oul pe Găină” se face aici, iar regulamentul, care menționează durata, programul, numărul de întâlniri și toate detaliile, este aici.

Personal, mi-e ciudă tare că mai avem de așteptat un an ca să-l putem înscrie pe Matei, dar la anu’ e una dintre prioritățile noastre. Mi se pare o ocazie mega unică pentru copii să învețe, să se distreze, să-și facă prieteni noi, să-și lărgească orizontul și să capete experiențe noi, alături de personajele Itsy Bitsy.

Nu știu un context mai bun în care copiii să-și crească încrederea în ei, să capete siguranță de sine, în propria putere și gândire, și să exploreze lumea mass-media într-un mediu profesionist, ca într-o joacă, totul la sediul și alături de echipa celui mai mișto radio 100% pentru copii din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.