Întâlnirea activiștilor din Partidul 2.0

Sâmbătă, pe 22 iunie, blogării constănțeni se adună la restaurantul Cetate din Tăbăcărie; întâlnirea a fost programată de Cristi Mirea și detalii se află aici.

Dacă mă întrebați despre ce se va discuta, nu știu să vă spun. În cazul meu, este pentru prima dată când particip la această întrunire, deși se va petrece a paișpea. Cu siguranță se va vorbi despre donat și cupoane de reduceri și cu siguranță despre presa locală – cred că mai multe va avea de zis Sagittarius, prin prisma inițiativei lui de a pune presa locală față în față cu blogării constănțeni.

Apoi vom vorbi sigur despre cum vreau eu să trec pe alinagreavu.ro.

Drept urmare, aștept cu mare nerăbdare să cunosc blogosfera constănțeană, să împărțim un link, să dezbatem și să dregem diverse pentru a ne crește orașul. Și, la un moment dat, Sagittarius a propus să filmăm interacțiunea. Cum a rămas, până la urmă?

5 thoughts on “Întâlnirea activiștilor din Partidul 2.0

 1. Am schimbat afișul evenimentului, cel de sus l-am făcut așa mai de urgență. M-am panicat, nu știu…

  Se va filma, se vor face poze…ca de obicei. E foarte interesant să vad cine ne onorează cu prezența (adică tu), de abia aștept să văd cum relaționezi cu grupul.

 2. Ni haaaa! Ce să mai zic eu de presă, după ce mail-ul respectiv a rămas fără răspuns? Mi se brehăne de presă, mă gândeam că o putem pune de o colaborare între presa tradiţională şi scrierile “new-media” dar se pare că n-ai cu cine. Să fie sănătoşi şi să rămână la articolele lor de doi lei, vechi evident, şi suptul, la modul figurativ evident, de la cei care comandă articole.

  În rest, ne vedem întru ale meeting-urilor, zic.

  1. Să fim drepţi, e vorba să vină (şi ţin să precizez că e doar vorba) o televiziune din Năvodari care să facă un ceva. Ceva care nu se ştie ce e.

   Admir fapta lui Joe, mai ales că a fost încununată de succes. Deşi succesul este la un nivel mediu, pentru că presa de azi e presă şi între textul afişat prima data de C(M)uget Liber şi restul publicaţiilor (care n-au făcut nimic altceva decât să o ardă cu copy/paste-ul care se predă în facultate în prezent) e diferenţă de maxim 1%, e totuşi un succes.

   Sunt curios ce şi cum o să aibă loc mâine. Mai ales că presimt lene de a face poze şi o să-i predau aparatul lui Joe. Cu limbă de moarte să scoată poze şmechere cu mine, evident! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.