#jnebun reclamă la VIDEOCHAT Brăila care m-a lăsat mască!

Ești tânără, frumoasă și nemulțumită de jobul tău în corporație? VIDEOCHAT Brăila!

Trebuie să recunosc că m-a șocat reclama asta. După ce am văzut-o am rămas cu ochii căscați și cu creierul murat ca o conopidă la borcan. O strategie de excepție care să atragă fetele din corporații să facă videochat în Brăila. Am atât de multe în cap acum că nici nu știu ce să zic prima dată!

Reclama e făcută bine, cu strategie de marketing, cu public țintă definit, cu personaj, cu poveste, cu bani, cu muzică, grafică, frumos, bazată pe șocarea publicului și pe empatizare prin evidențierea situației cu care se confruntă în mare parte generația noastră, nu oricum. Adică scopul e să atragă fete deștepte, nu nespălate fără dinți și BAC din Chitila, da?

Probabil că în Brăila se va fonda în curând singura comunitate din lume în care cocotele sunt foste CEO, managerițe de departamente și mai știu eu ce corporatiste cu poziții nesatisfăcătoare. La fostul job, adică. Pentru că “de când am descoperit VIDEOCHAT Brăila am bani de chirie și utilități, program flexibil și timp pentru prieteni, familie și călătorii. Nu ca la corporație, unde singurele călătorii sunt cele două rute dus-întors cu metroul, mersul după covrigi în pauza de masă și alergatul cu hârtii între etaje!”

În egală măsură, acest om sau grup de oameni care a gândit reclama merită ropote de pumni și aplauze. Tehnic vorbind, felicitări, idioților! Dar în ce țară trăim, prietene? Chiar asta este scăparea unei tinere frumoase și deștepte? Sfânte căcat, că am tot scris despre viitorul sau, mai degrabă, lipsa viitorului tinerilor din România, în materie de probabilitatea scăzută de reușită profesională fără sacrificii și compromisuri scârboase! Uite aici și aici, de exemplu.

Nu mai zic nimic, de fapt! Uitați-vă la reclamă și dați, fraților, cu părerea în el de internet, că așa ceva n-am mai văzut în viața mea. Și dacă aveți impresia că n-o să funcționeze campania asta, mai vorbim peste câteva luni. Chiar o să urmăresc subiectul. Între timp chiar mă gândesc dacă o să mă arunc de la balcon sau o să mă culc pe șinele de metrou de la Universitate. Acolo unde am dobândit o diplomă atât de utilă încât pe ea pot taia liniștită roșii cu brânză.

12 thoughts on “#jnebun reclamă la VIDEOCHAT Brăila care m-a lăsat mască!

 1. Ahahahahaha! Prostituţia loveşte din nou … şi cică nu e legalizată prostituţia în România. Poftim, că o bucată bună din ea e legalizată în videochat.

  În rest, seminţele de după BAC acelaşi gust are. :))

 2. Ultimul paragraf -> Se scrie “dati, fratilor”. Nu e cu cratima.

  Chiar ca inutila diploma aia de la facultate :))

 3. Dumi, meriți o banană pentru că ai descoperit greșeala din text; ai putea spune că ești mega deștept, spre deosebire de ceilalți oameni care mai intră pe blogul meu și nu-mi fac niciodată remarcă dacă am făcut un typo sau am mâncat un cuvânt. Asta nu pentru că ei ar fi prosti, ci tocmai pentru ca ei știu că eu nu sunt proastă. Cititorii mai știu ca omul, până publică, reformulează de îi sar ochii și, deși citește textul de șaișpe ori, nu vede greșela. Apreciez tentativa de umor și te invit să “ieși acasă”.

  1. Sincer, dupa comentariul asta iti recomand cu caldura sa aplici la jobul respectiv. Se cauta tipe cu rasini in cap ca sunt telectuale, ca se duc sa prezinte doar concepte si idei… la videochatul ala. Stii tu…chestii de astea de fac unele ca sa para si ele interesante.
   Pentru o asemenea abordare a cititorilor nu vad de ce nu ai primi decat un mare NUP.
   O fi la tine pe blog, sau la tine in casa dar sunt si ar fi fost milioane de moduri de a raspunde mult mai amuzant, mult mai ironic si ai fi ramas in topul preferintelor. Prin faptul ca te lauzi ca ai citit textul de mai multe ori si totusi ai lasat greseli nu te face scriitor de premiul Nobel. Mai ai mult milioane de ani lumina pana sa iti permiti sa te gandesti ca poti face o licenta poietica(special pentru tine sa te faca sa te simti superioara razand hahait). Un cititor in minus pe blog.

   1. Da Petrica, asa e, a dracu’ femeie! La cratita cu ea! Auzi tu? O femeie care se crede inteligenta… Asta trebuie fix la videochat sa mearga!

    1. Nu doar la cratita si nici la videochat. Dar pentru vanzatoare in ceva hypermarket sau “consultant vanzari” la zara cred ca ar fi calificata. Sa nu vedem doar extremele. Pentru oameni care au facut o facultate inutil exista mereu calea mediocritatii. Ei tot fug de ea, dar pana la urma inevitabilul se intampla.

 4. Atata timp cat plateste impozite si nu face evaziune,
  fiecare e liber sa practice orice meserie il multumeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.