Jurnal de dietă, ziua 2

În a doua zi de regim, cântarul a indicat deja cu o  jumătate de kilogram mai puțin! 

 

Ziua 2

Mâncare: supă la mic dejun, legume (fără fasole verde și mazăre) la prânz și un cartof copt seara

Băutură: apă plată sau ceai neîndulcit

Greutate: 62,8 kg (-0,5 kg)

Stare de spirit: ce bine că mâncăm legume!

De dimineață am mâncat supa cu noduri. Mi-am ținut target-ul în minte și am lucrat cu creierul, gândindu-mă la orice altceva decât gustul de spital al supei, așa cum ziceam și în   prima zi. La prânz am consumat un bol cu salată din roșii, ceapă verde, ardei roșu, castraveți și zeamă de lămâie – bine, când zic prânz mă refer la ora 15:00, că micul dejun a fost la 11:00.

După prânz, am plecat la seminarul despre hipnoză, unde mi s-a făcut foame, pentru că înainte băusem o cafea fără zahăr (într-o cafenea nouă despre care voi scrie azi) care mi-a gâdilat stomacul. Norocul meu a fost că la locul cu pricina se vindea porumb fiert, așa că am mâncat porumb – cu vinovăția de rigoare, că se află niște zahăr în el, dar să nu exagerăm, că n-am 120 kg. Am compensat oricum cu ceaiul de ghimbir neîndulcit. Ghimbir era? Nici nu mai știu, oricum n-avea niciun gust, era o apă gălbuie cu lămâie.

IMG_2980

Seara, după seminar, pe la 21:00, că asta e, am mâncat în oraș doi cartofi mici și copți fără condimente, unt, ulei sau mai știu eu ce; doar sare și piper. Ca băuturi, am reușit din nou să mă abțin cu un ceai japonez. Prietenele mele au băut ba bere, ba cocktail-uri cu alcool, ba fresh-uri. Cum nu am avut voie fructe, recunosc că am trăit o luptă interioară, că nici nu am gustat.

Întreaga zi a fost ok și simt o schimbare în interior care se vede și pe cântar. Trebuie să recunosc că sunt mândră de mine, că am scăpat de 0,5 kg într-o singură zi. N-am mai trăit în sevraj ca-n prima zi, când îmi venea să mă dau cu capul de pereți de foame. Legumele nu m-au făcut să simt că țin un regim, doar supa de dimineață.

Cântarul dă vești excelente și azi, dar vă zic mâine.  Și apropo de supă, închid laptopul să mai mănânc una și pe ziua de azi. Dumnezeu cu mila!

2 thoughts on “Jurnal de dietă, ziua 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.