Jurnal de dietă, ziua 4

O zi plină de banane. 

Ziua 4

Mâncare: supă la mic dejun, banane şi un pahar de lapte degresat

Băutură: apă plată sau ceai neîndulcit

Greutate: 61,8 kg (-1,5 kg)

Stare de spirit: Fuck, s-a întors sevrajul!

Şi am fost atât de fericită în  ziua a treia de dietă, că am mâncat legume şi m-am simţit om! Trebuia să vină, repede, încă o zi de fructe, în care să-mi fie foame încontinuu.

După cum reiese, în afară de supa de spital, toată ziua am mâncat banane. Am tot citit despre cât de benefică este o singură banană, despre cum asigură energie, minerale, fibre ş-aşa mai departe, dar… cum să-ţi explic? Am mâncat şase banane. Am avut atât de multă energie încât am făcut curăţenie în toată casa. Dar ştii de ce? Nu pentru că nu aveam stare de la banane, ci pentru că, dacă stăteam, îmi venea să mănânc. Nu merge, domne, nu-mi trece foamea cu fructe, oricâte mi-ai pune-n față.

Seara am băut pe nerăsuflate un pahar cu lapte degresat rece. Am simţit că am reluat legătura cu divinitatea, nu altceva! Nu mai consumasem lactate de câteva zile bune şi simţeam teribil nevoia de aşa ceva. Dar să nu crezi că a fost suficient, că după o oră în care am enervat pe toată lumea cu smiorcăitul meu de foame, mi-am zis “las-o naibii” ș-am mâncat o roşie şi un castravete cu verdeţuri. Am înţeles, banane şi lapte, dar, de mâncat, mâncăm şi noi ceva?

După dezmăţul cu supă de linte şi preparate interzise, nu mă miră lipsa evoluţiei. N-am slăbit deloc şi mă oftic terribil. Dar privesc partea bună: nici nu am luat în greutate. Măcat atât. Deci, ziua 4, tot 61,8 kg. Mai multe vă zic mâine, că urmează ziua cu proteine.

2 thoughts on “Jurnal de dietă, ziua 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.