Jurnal de dietă, ziua 6

Prima dietă din viața mea, un rateu cu confetti. Mai e și ziua a 7-a, dar rămân la aceeași concluzie. 

Ziua 6

Mâncare: supă la mic dejun,  friptură de pui/ pește la grătar cu legume la prânz și la cină

Băutură: apă plată sau ceai neîndulcit

Greutate: 61 kg (-2,3 kg)

Stare de spirit: eh, lasă că-i bine și atât

N-am mâncat supa, deci am sărit iar peste o masă, dar cel puțin am avut două, nu ca-n  ziua 5. E oricum ceva normal pentru mine, că atunci când mă trezesc stau doar cu gândul la cafea și mail. Încep să simt că mi-e foame abia pe la ora 13:00.

IMG_2998

Drept urmare, am mâncat prima oară pe la ora 14:30. Piept de pui la grătar cu garnitură de legume și salată de varză de la San Marco. Pe la ora 19:00, o salată cu ton și legume, tot de la San Marco. Da, știu, nu e pește la grătar, dar măcar e pește și e cu legume. E bun ș-ăla.

Spre finalul regimului n-am mai simțit că țin o dietă. Singurele momente neplăcute au fost cele în care am poftit la dulciuri și la cola. De exemplu, simt că mor de căldură și nu-i nimic ce mi-aș dori acum mai mult decât un pahar cu cola și gheață. Sau… ba da, un mare profiterol cu 8792 de cupe de înghețată.

Seara am ieșit la un party și, normal, am băut bere. Of, al naibii de regim! A fost pentru prima dată când m-am atins de bere de când l-am început.

Ziua 6 se încheie cu 61 kg, fix. E bine, deși se putea și mai bine; cine îl ține cum trebuie, va slăbi mai mult. Mâine e ultima zi.

 

 

1 thought on “Jurnal de dietă, ziua 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.