La Bohème Events & Boutique

Full service: consultanță și organizare evenimente, decorațiuni, aranjamente florale, invitații.  

Roxana Hendre și-a deschis un butic foarte chic în Constanța. Este la început de drum, așa că am vizitat-o la locul cu pricina ca să-mi spună câteva cuvinte despre La Bohème Events & Boutique. Din momentul în care am intrat mi-am dat seama că va avea succes: tot ce face Roxana pare decupat din revistă.

DSC_011911

Pe lângă aranjamente florale, pe care le poți oferi cadou sau le poți comanda pentru diverse ocazii, în buticul Roxanei stau expuse tot soiul de decorațiuni. Iar pe măsuță și pe rafturi sunt așezate invitații care se pretează pentru toate tipurile de evenimente, de la botezuri și petreceri pentru copii la majorate și nunți.

DSC_013011

DSC_013811

DSC_014211

Roxana oferă consultanță pentru orice tip de eveniment și, de asemenea, concepe decorațiuni indiferent de natura lui, pe diverse tematici, ca să nu mai vorbim de petreceri de Crăciun și Halloween.

1513215_783765058316448_2115922549_n

Și are o mulțime de idei și soluții ca totul să iasă așa cum îți imaginezi. Uite ce aranjamente interesante ar putea oferi pentru o nuntă cu tema “călătorii”. Click aici. Am avut o conversație lungă despre cât de ușor pare să organizezi o nuntă și cât de complicat este, de fapt.

DSC_007311

Ea sfătuiește persoanele care vor să apeleze la sprijin profesional pentru organizarea unei nunți să o contacteze cu cel puțin șase luni înainte, ca să le poată concepe o strategie pe pași. Desigur, ideal ar fi să o facă chiar mai devreme. Și nu e genul de om de afaceri care ți-ar zice orice să-ți ia banii sau care îți bagă pe gât anumiți furnizori. Tot ce face este din pasiune, cu căldură și deschidere.

1524575_783765291649758_1247886352_n

Și odată ce îi ceri ajutorul, ea se va ocupa de absolut tot, de la meniu la fotograf, și inclusiv va suna fiecare invitat ca să-l pună în temă. Știi atunci când nu vrei deloc să suni nuștu’ ce mătușă să o inviți din bun simț la nunta ta? Eh, panic over, o va face Roxana în locul tău.

DSC_010111

Totodată, Roxana are parteneriate cu o mulțime de alte firme și poate obține reduceri la orice. Colaborează cu restaurante, hoteluri, firme de catering, fotografi, make-up artists, magazine cu rochii de mireasă și de ocazie șamd. Ați avea tendința să credeți că produsele și serviciile La Bohème Events & Boutique au un preț exorbitant, însă nu e deloc așa. Calitatea și prețul se țin de mânuță și tocmai acest aspect face ca La Bohème Events & Boutique să fie cel mai potrivit furnizor și consultant din domeniul decorațiunilor și organizării de evenimente din Constanța.

CONTACT:  https://www.facebook.com/LaBohemeEventsBoutique 

DSC_008711

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.