La noapte plec în Africa de Sud #suntcelebru #protv

Ați văzut promourile la noua emisiune “Sunt Celebru, scoate-mă de aici!”? Ei, acoloșa mă duc și eu, pe teren african. 

Stau aproape o lună în Africa, la niște sute de kilometri de Johannesburg. Spre deosebire de vedetele care vor participa la ce mai tare reality show la momentul actual, care vor mânca gângaci și se vor lupta cu propriile temeri, eu o să stau pe margine să mă chircesc, apăsată de diferite stări. Că mi-e frică de mor de șerpi, de exemplu, și mă ia cu fiori când îi văd la televizor, apăi în fața mea. Cu toate astea, am avut tupeul de a ține unul în brațe în Tenerife și, cică, aia ar fi trebuit să mă scape pe fobie. Pe dracu’! Tot mor când îi văd.

74818_115644741923507_550076268_n

Dar trecând peste fobia mea de șerpi… băi, plec în Africa! Recunosc că am emoții. La câte chestii am citit/auzit despre locurile alea, tre să fii nebun să te comporți ca și cum e o vacanță la Costinești.

Temperaturi de 40 de grade Celsius, umiditate fucking huge, copii de 14 ani cu pistoale la brâu, HIV, răpiri, păianjeni și șerpi veninoși care umblă dezlegați pe stradă și d-astea. Cool, ha? Plus un zbor de 11 ore care mă înfioară!

Panică, tre să recunosc. Dar sunt sigură că multe care se aud sunt și bullshit. Că așa aud și străinii de România că nu avem curent electric, că mâncăm la un loc cu maidanezii, că trăim ca în lumea a treia și, mai rău, toți în șatre la cort; și când ajung aici văd Lambo la semafor sau au una dintre cele mai bune viteze de net din lume, că suntem în top 5 mondial.

În același timp, abia aștept să văd girafele sunt prezente în viața africană ca maidanezii în cea românească. Abia aștept să deschid fereastra și să văd maimuțe prin copaci în loc de parcarea de la Lidl. Abia aștept să beau cei 4 sau 6 litri de apă pe zi recomandați în conformitate cu climatul. Poate slăbesc două, trei kile. Zic și io.

Aparte de toate căcaturile din ultimele 6 luni, cu accident, decese, decese și alte evenimente neplăcute, mi se întâmplă în sfârșit un lucru bun.

Azi fac bagajele de final, mi-am pus zeci de piese pe ipod, seriale pe laptop, trei cărți în valiză, numai bune pentru orele de zbor. Pup și salut pe toată lumea și zic să ne auzim cu bine. Sper să am timp să scriu pe blog de acolo, să vă dau un feedback real despre cum e să trăiești în Africa de Sud, lăsând la o parte mituri și legende.

celebru

În final, îți zic pe bune să nu ratezi emisiunea “Sunt Celebru, scoate-mă de aici!“. Lasă că lucrez eu la PROTV, că nu mă pune nimeni să scriu pe blogul personal despre muncă, eu vorbesc serios că o să vă pice maxilarul când o să vedeți emisiunea. Iar vedetele sunt numai una și una, ca să nu mai zic de nebunii de Bobonete și Cabral!

Deci 21 de zile, 12 vedete și 2 prezentatori pregătiți să facă față junglei sau să strige “Scoate-mă de-aici!” Din 16 Februarie, zilnic la 20:30, la PROTV.

4 thoughts on “La noapte plec în Africa de Sud #suntcelebru #protv

  1. Unu din fosti mei sefi este sud african si-ti zic ca ce ai scris mai sus e real, doar ca nu o sa ajungi tu in zone de gen, cum un turist nu ajunge in inima palasului sau chiliei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.