Lansare de carte "Noica – bătălia continuă" @Căldură

Înainte de a prezenta evenimentul, doresc să le cer scuze persoanelor cărora le-am spus că voi acoperi jurnalistic acest eveniment, respectiv că voi participa la el și apoi voi face o recenzie ce urma a fi publicată într-un ziar constănțean. Întreaga săptămână a fost foarte agitată pentru mine și, unde mai pui, astăzi particip și la Cursul de PR și la Blogmeet, motiv pentru care nu pot ajunge la eveniment. Încă o dată, mii de scuze că nu mi-am îndeplinit spusele.

Astăzi, la ora 16, la Scoicăria din Port aflată în Portul Tomis în dreptul Hotelului Palace, în cadrul evenimentului Căldură, va avea loc lansarea volumului “Noica – bătălia continuă” al domnului Dorin Popescu. Prezentarea volumului vă fi făcută de Florin Anastasiu și Bogdan Papacostea.

AICI este pagina evenimentului.

Dorin Popescu, eseist și diplomat de anvergură, vine în Constanţa pentru a-și lansa cel mai recent volum, dedicat filozofiei lui Constantin Noica. Subiectul abordat de Dorin Popescu este atât de provocator, încât, probabil, însuși Noica ar fi ridicat o sprânceană de uimire. Putem identifica oare un discurs literar camuflat în discursul filozofic al lui C. Noica? Autorul volumului “Noica – bătălia continuă” răspunde afirmativ. 
Prezentarea cărții va fi făcută de prof. Florin Anastasiu și de Bogdan Papacostea. 
Lansarea va avea loc la “Scoicăria din Port”, în Portul Tomis, în dreptul Hotelului Palace. 
Dacă nu găsiți locul puteți primi îndrumări de la personalul restaurantului pescăresc Lamal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.