Locuri de ieșit în ele @Funny People

Cred că am trecut pe lângă cafeneaua/ceainăria asta de sute de ori, având în vedere că-i pe bulevardul Mamaia, în drum spre casă. Când am fost pentru prima dată, m-am îndrăgostit de local, motiv pentru care a doua zi am fost din nou să fac și câteva poze. Ca să le spun și altora ca mine că Funny People e mișto.

Seara era vervă în cafenea și cu greu am găsit o masă liberă. De cum am intrat m-a luat pe sus mirosul de ceai indian aromat, mixat cu un iz fructat. Ambianță primitoare cu muzică în ton, vibrații ridicate și o mulțume de oameni zâmbăreți care jucau Monopoly, Catan și Remi.

Deși în timpul zilei a fost mai chill, am așteptat să se elibereze mesele strategic încât să pot face poze. Altfel ar fi trebuit să fac sondaje din masă-n masă pentru a cere permisiunea de a poza. Deci, nu. Anyhow, redau zen-ul.

Alături de o carte bună în timpul amiezii, Funny People a devenit cafeneaua mea preferată și locul de Catan ș-un cocktail seara. Și deși ceaiurile sunt pe locul întâi, au o gamă foarte largă, trebuie să recunosc că nimic nu-i mai bun ca un Mojito bine făcut.

 

1 thought on “Locuri de ieșit în ele @Funny People

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.