Maneaua, next level cu Prinţul Banatului

Click-ul pe care-l vei da îţi va schimba viaţa. Odată ce afli că aşa ceva respiră, nu ai cum să conteşti existenţa extratereştrilor.

42

Maneaua de față nu este orice manea, este manea cu ștaif, este adevărăciune cu fir narativ, cu personaje, viață grea de interlop și urmăriri cu elicopterul. Transcende viziunea lui Alex Velea. Prin această operă, autorul tratează exhaustiv premiza conform căreia viața este imprevizibilă și femeia care i-ai cumpărat tu bemveu este trădătoare și tovarășu’ care i-ai dat tu bani de aparate te va da la gardă.

31

Tot din această man(ea)operă aflăm că maimuțoiul căutat de sticleți are deficiențe emoționale și în timp ce cântă că îi e dor de iubita lui strânge la pectorali două găini care trag de același neuron – mișcă din buric și-i dau un pupic. Din acest element fabulos aflăm că și sub-subspecia cocalarului are sentimente, bani de femei care să-i suplinească talentul prințesei și simț artistic, dovedite printr-un mix pervers de șmecherie și măiestrie de bișnițar.

6 7

“Să mă feresc de gardă” este o operă care portretizează nemaipomenit subiecți ai societății contemporane, potriviți pentru exobiologie.  Trebuie să vă uitați până la final, ca să aflați cine e trădătorul (când ajungeți la scena cu pipăitul, priviți fața fabulosului). Și vă rog să observați cum coboară agariciul emoționat din bemveul plin de găinaț.

7 thoughts on “Maneaua, next level cu Prinţul Banatului

 1. 3 lucruri:
  1. eu sunt chiar foarte placut impresionata!!!!! mai rar vezi asa ceva! chiar o capodopera…..apreciez extrem de mult!!…………ma refer la faptul ca subtitrarea este scrisa corect(nu te speria)!!!!! rar, domne’, rar.
  2. CHESTIA asta (ca melodie nu o pot numi) imi provoaca sentimente confuze. la inceput, cand am ascultat linia melodica, ma asteptam sa fie cu totul si cu totul altceva…o voce mai groasa, un Lil’ wayne sau Nas sau Drake…si cand ma gandeam ca poate poate iese ceva, ZBANG, drept in freza, intonatia specifica. ce sa mai spun despre dictie… dar na, asta e treaba cu “gangsterii” de romania, se plimba cu bmw-uri pline de gainat, filmeaza videoclipuri intr-un garaj inchiriat, cu niste fete date cu ulei de motor pe fese pe fundurile carora se plimba mainile acestor …specimene spun, ca sa nu jignesc cumva.
  3. this is soooo wroooooonggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!! pe toate planurile!!!!!!!! imi vine sa plang de cat de wrong e; creierul meu nu poate procesa cat de wrong e…
  si atat…

   1. Sper sa nu ajungem in ipostaza in care suntem invadati pe de o parte de acesti “gangster”-i ai societatii romanesti iar de cealalta de armata Loredanei in frunte cu extazicul Mazare si salvamarii sai. God help us!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.