Mi-a plăcut, o aștept pe următoarea

O singură, singurică remarcă. 

Când mergi la un party în care se pune accent pe muzică, ea ar trebui să conteze cel mai mult și tot ea ar trebui să fie cap într-o recenzie asupra party-ului, nu? Bun, așa ziceam și eu. Adică nu o să vorbesc despre oameni, deși au fost mulți și ok, nu vorbesc nici despre prăjiturele (ne-ai păcălit, Mihai, ne-ai dat bomboane cu rom! dar te iert, că le ador) și nu o să vorbesc nici despre DJ Milli care, spre mirarea mea, e o gagică. Să-mi fie scuzată nedocumentarea, ori, sincer, rețin vreo trei DJ, vorba vine, că nu mă omor. Eu rețin soliști și trupe. Dar, în fine, pe ea o s-o țin minte, asta e ideea, că mi-a plăcut muzica de când am ajuns, pe la 21:30.

Pe afiș scrie “indie, indie-pop, indie-rock, rock alternativ”, în semn că asta-i ordinea cronologică, deduc eu. Ori poate nu? Cert e că după 11:30 a fost numai rock și eu aș fi vrut mai mult indie. Dar ăsta-i gustul meu (mi-au mai spus asta două prietene) și nu înseamnă că evenimentul n-a avut succes, din contră! În plus, ăsta-i stilul Doors, deci no biggie. Dar mai mult indie! – râd singură.

tumblr_mot0xbkREP1suq4izo1_500

Și aici devin obiectivă și serioasă: Organizatorii evenimentului, Mihai Niță și Radu Bogdan Matei (Mișcarea Culturală Constanța), spun că își doresc ca Joia Alternativă în Club Doors să devină o tradiție. Momentan, va fi petrecere bilunară, însă vor recalcula după sărbători. Joia Alternativă este un eveniment bine primit, întrucât publicul constănțean a fost în post de petreceri cu vibe așa bun. Să tot fie! Și, nu uitați, mai mult indie!

5 thoughts on “Mi-a plăcut, o aștept pe următoarea

  1. Am fost , mi-a placut si am reusit sa tarasc si oameni dupa mine , care lafinla, mi-au spus ca revin , la fel pentru muzica . Nu am recunoscut mai bine de jumatate din trupele care au fost in playlist, si asta nu e rau , e chiar bine . E infiorator de bine sa auzi ceva ca nu ai auzit pana in momentul de fata, care sa fie altfel , nu neaparat sa-ti si placa . EU o sa revin de fiecare data . Am o singura intrebare ….why the horsemask ?

    1. Da, am auzit și eu o piesă-două necunoscute și mi-a plăcut asta. Why the horsemask? Niciun motiv ascuns, îmi place bâțul cu iz puțin dement! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.