Mic reminder să-ți cureți de praf PC-ul și laptopul + recomandare onestă: service-ul Computer Shop

Acum vreo două săptămâni am decis să fac un lucru pe care îl amânam de multă vreme: mentenanța și curățarea de praf a PC-ului. Nu mai făcusem asta de trei ani și de la atâtea renovări și mutări dintr-o casă în alta, puteam să-mi fac lejer o căciulă din tot praful adunat în unitate.

Am curățat în mare parte ce am putut, însă tot mai rămăsese foarte mult praf fin între paletele ventilatorului, sub placa de bază și în alte locuri la care aș fi ajuns numai dacă mă apucam de demontat toate piesele – cunosc componentele hardware ale unui PC și mă pricep, fără modestie, că eu eram fata aia din liceu care vorbea cu băieții despre calculatoare, își instala singură Windows-ul și când avea bani își cumpăra jocuri de la reviste de gaming și plăcuțe RAM. I’m a geek.

Astăzi, cu asociație, cârciumă, proiecte și trei copii, timpul limitat e marea mea problemă, așa că a trebuit să apelez la profesioniști. Norocul meu e că pe unitate aveam lipit un sticker cu Computer Shop, de când fusesem ultima dată la ei. Drept urmare, am sunat la service și mi-au rezolvat problema.

Din urgență și lipsă de timp din partea mea, au acceptat să-mi trimit PC-ul și laptopul pe un Bolt, dar nu garantez că e o metodă sigură și nici că ei au mereu disponibilitatea de a ieși în stradă să ridice coletul. Procedura firească e să mergeți fizic cu electronicele la unul dintre cele patru service-uri sau să cereți ridicarea echipamentelor de la domiciliu. Costul pentru ridicarea și livrarea acasă e de 60 lei în București și 80 lei în Ilfov și te scapă de timp pierdut și eventualii nervi în trafic.

Dacă tot l-am trimis la ei, pe lângă curățare de praf, pastă termoconductoare și alte proceduri de rutină, am zis să profit de ocazie și să-i dau un upgrade. Cum hard-ul meu vechi troncănea urât de tot și riscam să pierd toate datele, am ales să pun două noi (un SSD 12OGB și un HDD 1TB Sata) și mi-au făcut ei ;i transferul de date. Cu ocazia asta, am Windows nou și e totul clean. Am schimbat sursa și mi-am pus și o placă video nouă, Nvidia GeForce GT1030. Cu cei 20GB memorie RAM pe care o aveam de dinainte, calculatorul meu e avion acum. Me happy.

Cel mai mult apreciez la Computer Shop că nu se apucă să repare sau să facă vreo modificare fără să te anunțe. Ei deschid echipamentul, îl verifică și apoi te sună și îți explică problemele și recomandările lor, iar tu alegi ce e mai bine pentru tine, fără vreo presiune: varianta cea mai rapidă, cea mai sigură pe termen lung, cea mai ieftină, fiecare după caz.

PC-ul meu a fost gata în cinci zile calendaristice, aveau toate componentele pe stoc, mi l-au livrat la ușă, mi-au dat factură, așa că sunt mega mulțumită de serviciile lor. În concluzie, dacă aveți de făcut mentenanță, de reparat, de înlocuit piese la PC-uri și laptop-uri sau de rezolvat probleme de software, cu erori, viruși sau date șterse, îi recomand cu toată încrederea. Sunați sau dați un SMS la +40 726 116 356.

Ah, o singură rugăminte am la voi: dacă sunați la ei în urma postărilor mele, indiferent că vorbesc despre articolul de pe blog, Instagram sau alte platforme, vă rog să le transmiteți că îi salută ALUZIVA.

Găsiți mai multe detalii despre serviciile lor pe https://servicecomputer.ro/. Spor la reparat, curățat și tot ce aveți nevoie!

1 thought on “Mic reminder să-ți cureți de praf PC-ul și laptopul + recomandare onestă: service-ul Computer Shop

  1. Felicitari pentru decizia ta de a face mentenanta si curatarea PC-ului dupa atatia ani! Este foarte important sa avem grija de echipamentele noastre, mai ales ca le folosim zilnic si depindem de ele pentru munca sau pentru relaxare. Mie mi se intampla si mie sa am lipsa de timp si sunt foarte bucuroasa ca exista profesionisti ca cei de la Computer Shop, care ne pot ajuta sa rezolvam rapid si eficient problemele cu PC-ul sau laptopul. Am auzit numai lucruri bune despre ei si acum, dupa ce am citit experienta ta, sunt si mai convinsa ca voi apela si eu la serviciile lor daca voi avea nevoie. Felicitari pentru upgrade-ul facut si pentru cum ti-au tratat echipamentul, cu seriozitate si respect. Este rar sa gasesti astfel de servicii de calitate in ziua de azi si ma bucur sa stiu ca exista Computer Shop la care sa apelam. Mult succes in continuare si sanatate pentru PC-ul tau “transformer”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.