Monden Hair Studio, Constanța

Am mers la Costin Velea la recomandarea unei prietene. De atunci, nimeni altcineva nu-mi mai atinge părul, decât dacă face parte din echipa lui. No, nu mi-s pițipoancă, dragă, nu merg la coaforul lui pentru că se numește “monden”, ci pentru că e un profesionist. Folosește produse de calitate, îi merge mâna și are gust. Salonul arată impecabil, prețurile sunt rezonabile, iar tratamentul primit este de excepție. Așa că, mademoiselelor, când tresăriți din nevoia unei coafuri, recomand să-i faceți o vizită.

Știi că se spune că un tuns corect îți face părul să crească mai repede? Eu credeam că-i bullshit, dar mi-a demonstrat domnul Velea că nu-i. Dovadă stă faptul că m-am tuns catastrofic de scurt – permiteți să mă plâng de lipsa podoabei capilare antecedente – la Monden Hair Studio chiar înainte de prima apariție la Digi24, în septembrie. Acum mai e puțin și-mi trece de umeri. Și e mai ceva ca-n reclamele la șampon.

Iertați ținuta lui Costin, l-am prins într-o zi atipică. De obicei, se prezintă ca-n reviste.

De asemenea, dacă tot ajungeți la Monden Hair Studio, ciocăniți în prima ușă din dreapta și dați de Laura, cosmeticiana. Jos pălăria! Servicii ireproșabile, mână ușoară și o prezență, respectiv companie foarte plăcută, ba chiar s-ar putea să o dați în discuții și data viitoare să vrei să mergi la ea doar ca să-ți povestească ce-a mai făcut puștiul ei, ce carte tare a mai citit sau prin ce club a mai dat o tură. Să tot fie cosmeticiene ca Laura.

În concluzie, de când m-am întors în Constanța, respectiv șase luni, am fost doar la Costin Velea la salon. Excepție au fost zilele în care n-ar fi reușit să mai înghesuie pe nimeni printre programări, pentru că de cele mai multe ori e full. Rareori suni azi și mergi azi. Și dacă îi faceți o vizită datorită articolului meu, să-mi spuneți dacă ați fost sau nu mulțumite. Deși eu știu deja răspunsul.

Și țin să specific că nu am parte de niciun beneficiu pentru acest articol. Ai înțeles, fată? Adică nu mă coafează moca dacă scriu aici de bine despre echipa Monden Hair Studio. Îmi place mie și mie când îmi place ceva, o zic.

http://monden-hairstudio.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.