HEAVY CUP, brandul nostru de cafea de origine, proaspăt prăjită, 100% arabica

Eu și soțu’, adică Adi Câmpurean, ne-am extins business-ul familiei. Așadar, pe lângă filtre, foițe, bean bags și hamace, cel mai recent produs pe care l-am adus pe HEAVY SHOP este cafeaua proaspăt prăjită 100% ARABICA, HEAVY CUP, care ne-a sucit mințile pe la jumătatea lui 2020.

Anul trecut, când stăteam la Sinaia, unul dintre prietenii noștri ne-a fost musafir câteva zile. A adus cu el un anume soi de cafea fiță, de care noi nu auziserăm. Am băut și ne-a dat pe spate. De atunci, Adi a început să viseze la cafeaua aia și cu ochii închiși și cu ochii deschiși. El a venit cu ideea și el m-a convins să o facem. Asta ca long story short. Varianta lungă a poveștii o să devină video în scurt timp pe canalul meu pe YouTube.

Drept urmare, avem șase origini de cafea proaspăt prăjită 100% ARABICA ce poartă numele țării de proveniență: BRASIL, COLOMBIA, COSTA RICA, GUATEMALA, ETHIOPIA și RWANDA. Cafeaua poate fi cumpărată în pungi de 250 gr și 500 gr, boabe sau măcinată, după preferințe: ibric, filtru, expresso și french press. Pungile pot fi sigilate după deschidere și așa cafeaua își poate păstra prospețimea mai mult timp.

Pentru început, noi recomandăm clienților noi să încerce un HEAVY CUP SIX PACK 600 gr, adică un pachet cu șase pungi de 100 gr din toate sortimentele de cafea single origin pe care le avem momentan. În felul ăsta, fiecare are ocazia să le încerce pe toate și să-și aleagă cafeaua sau cafelele preferate. Un six pack costă 95 lei.

În plus, am creat două blend-uri cu rețetă secretă: ALUZIVA ROZ BOMBON și ALUZIVA TURCOAZ FONDANT. Pentru cine nu știe, că și eu am învățat toate lucrurile astea în ultimul an, un blend este o combinație de mai multe origini de cafea care oferă un vibe total diferit. De exemplu, ROZ BOMBON care oferă un aftertaste unicat, cu note florale, fructate și de caramel, iar TURCOAZ FONDANT are note florale, de caramel și ciocolată. Recent am adus și cafea fără cofeină, HEAVY CUP DECAFF, pentru că ne-a cerut-o intensiv comunitatea de pe Instagram, în special femeile însărcinate, mamele care alăptează dar și persoane care preferă pur și simplu cafeaua decofeinizată. O pungă de 250 gr de HEAVY DECAFF costă 36 lei.

Pe site și pe pagina de Instagram @heavyshop.ro am scos la înaintare o mulțime de pachete care combină diferite produse la prețuri mai bune. Avem opt pachete de cafea și cană branded HEAVY CUP, respectiv cu cele șase origini și două blenduri, și trei pachete cu bean bag, cană și cafea. Pentru că a început să iasă soarele, se mai dezmorțesc temperaturile și vom ieși din nou în parc sau la pădure, în curând vom crea și pachete cu hamac, cană și cafea. Între timp, haideți pe site să vdeți toate produsele și, desigur, să încercați cafeaua. E foarte bună. Nu am fi ajuns aici dacă noi nu ne-am fi îndrăgostit de ea.

Bundle BEAN BAG “STAU CHILL” CAMEL, CANĂ & CAFEA GUATEMALA 500 GR, 279 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.