Noul meu job: Scouter la Românii au talent

Am trecut de interviu, urmează trainingul, apoi plec prin țară să caut talente!

Ieri am fost la PRO TV pentru un job absolut genial în caravana Românii au Talent. Eu, alături de mulți alți colegi, vom colinda țara în lung și-n lat în căutarea oamenilor tari. Când am fost întrebată cam în ce zonă a țării mi-ar plăcea să merg am spus Moldova. Nu neapărat, am completat, mă pot trimite oriunde, dar sigur o să râd cu lacrimi cu caravana p-acolo.

Săptămâna viitoare particip la training, iar prin august începem treaba. Între timp, profit de weekendul rămas să mai dau o fugă la mare, să mai dorm oleacă și să-mi rezolv chestiile pe care le-am tot lăsat de azi pe mâine. Că ăsta e unul dintre talentele mele: procrastinarea.

Iar acum vreau să precizez un lucru important: mulți spun că e greu să intri în PRO TV. Așa o fi. Eu am trimis un CV, am mers la interviu și aia a fost.

jared-padalecki-sam-winchester-supernatural-gif-happy-birthday-i-feel-good

Și mă adresez celor care își doresc același lucru: atunci când vrei ceva cu adevărat ți se va întâmpla. Universul și d-astea, știi?

Tot ce trebuie să faci este ca în fiecare zi a vieții tale să fii om de omenie, prietenos și deschis. Poartă-te frumos cu cei din jurul tău, insistă atunci când nu-ți iese din prima și zâmbește!

Pentru că nu știi niciodată când o persoană cu care ai schimbat la un moment dat două cuvinte îți va lăsa un mesaj pe facebook de genul: am auzit că ăștia de la pro caută scouteri ptr românii au talent. m-am gândit la tine. trimite și tu cv-ul.

Deci se poate. Fără pile, fără țâțe mari, fără părinți care să lucreze prin ministere, fără nimic. Cu muncă și competență, desigur. Dacă vrei ceva, ți se va întâmpla. Motivational quote, bullshit, bullshit… lăsați talentații să vină la mine!

self-five

15 thoughts on “Noul meu job: Scouter la Românii au talent

   1. Mă, eu mâine sunt de zi, gen până la 19:30, şi sâmbătă de la 19:30 intru de noapte şi ies duminică dimineaţa. Bagi un semn pi tilifon, de preferat pe mâine seară că-i şi mândra liberă după ora aia. 😀

 1. Ma gandeam ca ai vazut vreun anunt oficial. Deci tot, prin cineva.

  Nu zic ca ai intrat pe pile, doar ca daca era anunt de angajare oficiale era o premiera. In general nu se stie despre joburile astea. Sunt cu circuit inchis.

  1. Da. Tocmai d-asta am scris în articol că este esențial să fim prietenoși și pozitivi. Persoana care mi-a spus de job nu mi-e prieten, rudă sau fost coleg de muncă. Este un om cu care am stat câteva minute de vorbă la un moment dat. Dacă aș fi fost a total bitch și nu aș fi făcut o impresie bună nu m-ar fi anunțat. Asta este, de fapt, și morala articolului.

 2. Fara pile, fara parinti care sa lucreze in ministere, fara nimic… se poate. Dar fara țâțe mari, chiar e minune! Felicitari si spor la descoperit talentati, va fi o rampa pentru tine!

 3. Succes, dar NB ca Pro TV e intr-o reforma financiara si e posibil sa-si speculeze actiunile pe termen scurt mult pe brandingul ultimilor 19 ani si mai putin pe sumele de bani (remuneratiile de rigoare care trebuiesc date). Sa nu se termine cu o teapa. Totusi, suntem in Romania (sa fim optimisti) 😀 .

  1. Nu mă gândesc deloc la asta. Sunt la curent cu culisele PRO TV, dar chiar nu vreau să mă concentrez pe chestiile negative. Orice s-ar întâmpla este o experiență genială care îmi va deschide alte uși odată cu mintea. Mă concentrez pe muncă și distracție și sunt sigură că va fi bine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.