Nu mai pot cu concepția silicoane = curvă

Unele mamifere vorbitoare pe lumea asta încă mai asociază implantul de țâțe cu lăbărțatul chiloților și proptitu-n făcăleț. Adică nu se poate ca o femeie normală, educată, de casă sau non curvă să aibă silicoane. Nu. Există dobitoci, față de pernă, d-ăia, care văd una și bună: silicoane=curvă. Și confundă ce zăcea scris în manualele de logică cu ce zic sau fac invitatele lui Capatos.

Gen

Premisa 1: Curva asta are silicoane.

Premisa 2: Ixuleasca are silicoane.

Concluzie: Ixuleasca este curvă.

Gre-șit!

Nu toate femeile care își pun silicoane sunt panarame, gen Ixuleasca cu studii de marketing care a aflat că ambalajul de calitate crește prețul produsului. Raționamentul de mai sus exclude din start alte variante posibile. E adevărat că o mare parte din femeile cu silicoane sunt ușoare, dar asta nu le face automat ușoare pe cele care își pun silicoane.

Poate că Ixuleasca a născut și s-a trezit că are o fleșcăială confusing pe piept și a ales să-și repare corpul după naștere. Poate că Ixuleasca a avut cancer la sân și a recurs la silicoane ca să nu îi vină să se spânzure. Poate că Ixuleasca efectiv s-a săturat să fie confundată cu fra-su din profil și a decis să își umple bluza pur și simplu ca să se simtă mai bine.

Dar indiferent de motive, care e problema, până la urmă?

Că de la una ajungem la alta: ce face Ixuleasca cu corpul sau banii ei e problema ei. Aici e de fapt buba. Adevăratele revolte sunt stârnite de femei, de matracuci care stau cu curul pe canapea seara și se uită pline de ciudă la alte muieri mai realizate decât ele la televizor. Matracucile sunt supărate că ele și-au ratat viața cu un burtos râgâitor, că ele nu au bani să plece în Dubai, așa că le fac pe alea curve din oficiu.

8 thoughts on “Nu mai pot cu concepția silicoane = curvă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.