Nu sunt singura care zice că Văru’ tre’ să moară

Wtf, un bărbat în toată firea, călare pe un ponei? + ROMERCIAL.

Campania publicitară tocmai.ro are un succes fabulos, s-a răspândit mai ceva ca holera în secolul XIX. Personajul fictiv este deja pe panouri prin oraș și pe plasme prin mall-uri, ca să nu mai spun că Văru’ a inundat deja posturile de televiziune și site-urile pe care le frecventez. Mă irită bișnițarul ăsta care le face pe toate. Deja, dacă ar fi să continui gluma, mi-l imaginez intrând în sufragerie la mine, în timp ce scriu articolul, ca să-mi spună că preia el de aici. Măcar de ar face asta când curăț litiera pisicii.

M-am gândit să scriu despre Văru’ acum câteva zile, dar numai bine că a apărut un nou episod ROMERCIAL, pe care vă invit să-l vizionați mai jos. Cosmin a punctat excelent. Și dacă tot suntem la capitolul de analiză, aș vrea să sugerez două aspecte care lui i-au scăpat. Că tot fac critică drastică pe text, Văru’ zice “deci” la început și m-a zgâriat la ureche. Asta am observat așa, trecător, fiind un grammar nazi. Însă remarc un element fabulos. Tipul zice la începutul reclamei că vrea să se apuce de călărie, iar tovarășul lui îi recomandă un ponei. Wtf, un bărbat în toată firea, călare pe un ponei? De ce nu-i aduce Văru’ un cal, era prea dificil pentru echipa de producție a reclamei?

12 thoughts on “Nu sunt singura care zice că Văru’ tre’ să moară

  1. nu sunteti singurii :))) eu sustin moartea lui Varu , asta daca nu cumva se ocupa el de examenul meu pentru carnetul de sofer , munca si cheltuielile lunare :)))
    p.s sa-mi cumpere si o masina 😀

  2. Era o campanie acum 10 ani pe ProTV. “Cine e Nicu?” S-a speculat pe ideea asta în promo-urile televiziunii la greu în toate emisiunile. În final a fost un bluf.

    1. Păi o să moară și Văru, asta e de la sine înțeles. Sunt curioasă, însă, cât de lungă-i va fi viața. Așa au făcut și cu Radio Zu, mai știi? Erau graf-uri și tag-uri peste tot

      1. Cred că s-au inspirat din filmul “My Cousin Vinny”. Numai că un tip mai înalt şi slab dă mai bine pe “sticlă” decât un pitic mic italian proaspăt emigrat în America.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.