Patriarhul Daniel a dărâmat, din greșeală, serverul FACEBOOK

Facebook a picat în această dimineață în timp ce Patriarhul Daniel sfințea sediul corporației. 

Impresionat de demersul Patriarhului Daniel, Mark Zukerberg, co-fondatorul și președintele Facebook, l-a chemat pe reprezentantul ortodoxismului din România să sfințească sediul central al rețelei de socializare din Menlo Park, California.

Totul a mers bine, până când preafericitul a atins din greșeală serverul rețelei de socializare cu miruitorul extensibil, care a lăsat peste 1,3 miliarde de utilizatori cu sfeștocul umflat în dimineața de 19 iunie 2014.

Rușinat de gafa bisericească, purtătorul de cuvânt BOR i-a trimis patriarhului un vermorel, al cărui jet de apă sfințită va curăța mult mai eficient și lipsit de riscuri energiile negative dintre butoanele tastaturilor. Mark Zukerberg i-a bătut oricum obrazul patriarhului și i-a recomandat ca în viitor să folosească un miruitor wireless, ca să nu mai existe astfel de incidente.

daniel-cu-vermorel
http://www.kmkz.ro/
Iar după ce Patriarhului Daniel a plecat de la sediul din California, Mark Zukerberg a postat următorul status: “preaînalt”, my ass. dacă era așa de înalt nu mai avea nevoie de o coadă de mop ca să ajungă la plasme. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.