Pe 17 iulie e “Social Media for Parents” și abia aștept să merg din nou

Când am fost data trecută la conferința asta abia puteam să merg, că eram cu veverițele la purtător, după cum se vede în poza de mai sus. Evenimentul a început la ora 09:00, iar eu am plecat pe la 11:00, deși s-a întins până pe la 16:00. M-am ofticat rău de tot că nu am mai putut să stau, așa că mi-am promis încă de atunci că data viitoare o să stau până la final. So… abia aștept #smforparents19!

Ce este “Social Media for Parents”? Cel mai mare eveniment dedicat comunității de părinți bloggeri de la noi. În fiecare ediție, se dezbat diverse teme relevante. De exemplu, anul trecut am ascultat-o pe Mihaela Bilic abordând tema nutriției la copii, pe care o știți sigur de la PROTV, pe Mihaela Horumbă, psihologul părinților, așa cum se recomandă, și pe doctorul Sorin Cadar, care a vorbit despre beneficiile homeopatiei – deși sunt rezervată în ceea ce privește homeopatia, o pseudoștiință inventată prin secolul XVIII și, deși e o balivernă desființată de comunitatea științifică, ea continuă să fie promovată și susținută pentru interesele marilor companii farma din lume, profitând de disperarea sau naivitatea celor care cred că te poți vindeca de o boală reală înghițind bobițe de zahăr, pentru că s-a dovedit negru pe alb că principiul care stă la baza homeopatiei este placebo. There, I said it. #shitmom

Revenind la conferință, atunci am reușit să stau puțin, după cum spuneam, motiv pentru care nu am văzut și alți speakeri, doar pe cei trei menționați. La ediția din 2019 vor veni, dând câteva exemple, Gabriela Maalouf, psihoterapeut & trainer pentru copii și părinți, Robert Diaconeasa, blogger pe daddycool.ro, Sonia Argint Ionescu, prezentator tv & fondator doer.ro și alții – lista completă aici.

Evenimentul a fost bine organizat, cu subiecte de interes și speakeri relevanți, iar locația foarte frumoasă – Hotel Caro. În plus, mi-a plăcut că am schimbat puțin peisajul și că am cunoscut oameni noi, cu precădere mame care scriu. Anul trecut am zis că fac un video în care să vă povestesc cum a fost, dar din păcate nu am reușit. Poate fac anul ăsta, dar nu promit. La cât de prost stau cu timpul… știți deja placa asta. Însă puteți vedea aici integral conferința de anul trecut.

Așadar, pe 17 iulie să mă urmăriți pe Instagram, că sigur o să pun cinșpe mii de story-uri de la locul cu pricina. Din câte știu s-au încheiat deja înscrierile pe anul ăsta, însă veți putea să vedeți toată treaba live pe net. Eventual o să vă anunț eu pe story despre ce și cum, ca să puteți urmări evenimentul în direct.

Așa că follow @aluziva dacă nu ați făcut-o deja, ca să ajung și eu la 20k followers pe Instagram, să fiu mai pseudofericită, să îmi umplu golurile și să mai atenuez din neajunsurile și traumele emoționalo-existențiale cu validare socială. Mulțumesc.

sursa foto: Social Media for Parents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.