Râzi tu, râzi, dar a funcționat + poze BM14

În urma întâlnirii blogărilor contănțeni, deși au sărit acuze ca puricii de pe câine, observ cu plăcere că s-au schimbat deja câteva lucruri. În doar trei zile de la eveniment, au început să curgă colaborările. Și le voi enumăra aleator:

Campania cupoanelor de reduceri inițiată de Cristi Mirea
Avem acum pagină de facebook pentru campanie unde poate sprijini oricine inițiativa. Concret, pe blogurile celor implicați în proiect veți găsi cupoane de reduceri de la diferite magazine, produse și servicii. Banii strânși vor fi folosiți pentru a cumpăra de toate pentru copiii nevoiași din Constanța. Găsiți detalii și AICI.

Leapșa pe blog
Ideea mea a încântat atât de tare, încât ne-am și apucat de treabă. Click AICI să vedeți despre ce e vorba, apoi continuați să citiți din link în link. Să vedem până unde duce.

Creștem Constantablog.net
Avem mai mulți user și pass, prilej cu care mulțumesc pentru dreptul de a scrie acolo. Pe lângă autorul de bază și respectiv proprietarul platformei, Bogdan Voloșban a scris deja primul articol. Mai departe, eu și Sagittarius.

Trec pe alinagreavu.ro
Domnul Alexandru, proprietarul Constantablog.net, mă va ajuta să scap de durerile de cap cauzate de blogger și în probabil o săptămână acest blog va mai urca o treaptă.

Actualizare – link-atul excesiv pe blog
Dacă stau bine să mă gândesc, inclusiv actul de a ne promova cât mai mult unii pe alții pe blogul personal a fost o idee pe care am propus-o vorbind cu Sagittarius. I-am exprimat o strategie de a ne crește traficul și de a lega mai bine comunitatea, iar din aceeași categorie face parte și leapșa pe blog. El a fost primul care a și folosit strategia de a-i link-ui pe toți în articolul lui, gest care a fost preluat și de ceilalți membri. Frumos.

În concluzie, mă declar mulțumită de ce a ieșit. La cât mai multe proiecte comune!

9 thoughts on “Râzi tu, râzi, dar a funcționat + poze BM14

 1. A prelucrat ea cu “vintage effect”, meh! :))

  Şi eu care căutam măcar o singură poză în care să arăt şi eu a om … noroc cu al tău Nikon, că văd că al meu mă trădează. :))

  1. Cu plăcere! Ce probleme aveți și voi! Eu zic să ne felicităm pentru ce am realizat până acum, lăsați cheliile și alte d-astea! :))

 2. Daca zici ca vrei sa faci treaba buna cu blogul, iti recoman un nume mai scurt. Ar putea fi greavu.ro, care e liber, sau chiar ali.na daca nu crezi ca lumea ar putea intelege ca e vorba de ali, chiar si nini.na ar putea fi o idee, doar asa te semnezi. AlinaGreavu e lung si greu de retinut, mai ales ca greavu nu e un nume prea comun, dar este si cel mai “serios”.

 3. Ufff… m-am dumirit în mare parte despre cum stă treaba cu acele cupoane şi, nici nu ştiu cum să procedez ca să nu par nici elitist şi nici cu nasul pe sus, dar sunt nevoit să spun “pas” dintr-un motiv relativ simplu : am ales să nu publicăm reclamă pe blog. Aş fi ipocrit să spun că această decizie este definitiv bătută în cuie dar, suma care m-ar determina să-mi schimb opţiunea ar trebui să fie una consistentă, mai ales că ar trebui să îmi deschid vreun PFA să pot tăia facturi. Atât cât s-a putut, în urma câştigării unui premiu lansat de o editură online, am decis ca acest premiu să meargă spre casa de copii Delfinul din Agigea. Dacă o fi să mai fie, mă voi alătura, cu suma sau produsele respective, vouă şi iniţiativei voastre. Până atunci nu îmi rămâne decât să vă urez mult, mult, succes şi să vă ţin pumnii.

  1. Este alegerea fiecăruia. Dacă nu vrei să urci reclamă pe blog, poți ajuta altfel: folosește chiar tu acele cupoane de reduceri, spune-le și prietenilor, familiei etc.

   Mulțumim și-ți urez și eu numai bine în tot ce faci 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.