Reducere 5%: ultimele locuri de veci din Constanța

Dumnezeule, ce știre! Am primit azi un pliant din care am aflat, strâmbându-mă stupefiată pe dreapta și râzând în hohote pe stânga, că locurile de veci de la cimitirul din Constanța sunt pe terminate. Tare că în zilele astea nu e suficient că fac teanc pe masă pliantele cu pizza, politicieni locali și spălătorii auto, adunate de pe clanță, mai nou culeg și pliante de la cimitir. Hey, dar nu fi trist, ai 5% reducere la achiziționarea unui loc de veci până la data de 30 aprilie!

Sinistră și hilară treabă, în același timp. Prieteni, mai faceți și voi curățenie în cimitir, că nu-i de glumă. Sau… stai așa! Mă, șmecheri mai sunteți, cred că m-am prins, de fapt, de șiretlic. Sunt ultimele locuri de veci din Constanța? Sau ultimele locuri de veci din Constanța cu reducere?

Mișto campanie, cred că pliantul ăsta a urnit vreo trei sute de babe de la mine din cartier. Probabil deja fac coadă la cimitir, fiind vii, și cred că în condițiile astea le prinde moartea tot la coadă, că nu vor avea loc. Dar, dacă e pe bune că nu mai sunt locuri de veci în cimitir, ar trebui să ne panicăm, oarecum, nu? Adică… unde vor fi îngropați viitorii decedați? Pe faleză?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.