Rochii&Rime @Weekend plin la Forte Life

Au fost trei zile de evenimente diverse ce s-au petrecut la Forte Life, odată cu târgul Rochii&Rime. 

Rochii&Rime a avut loc vineri, sâmbătă și duminică. Deși eu și prietena mea, Edie Etem, nu vom mai fi acolo, standurile cu hăinuțe vă vor aștepta în continuare la intrare în Forte Life, toată săptămâna.

2

În decursul celor trei zile, la Forte Life au avut loc mai multe evenimente drăguțe la care am participat și noi prin context. De exemplu, seminarul Adevăruri despre alimentație, susținut de Alex Blenche, de la care am aflat chestii noi foarte interensante. La finalul evenimentului a fost și o tombolă, iar absolut toți participanții au câștigat câte ceva. După seminar, seară de film.

DSC_0716

Tot în același weekend, cei ce au vizitat localul au băut ceai și cafea în cadrul a două degustări. Eu nu am ajuns duminică la degustarea de ceai, din păcate, însă cafeaua de sâmbătă a fost foarte bună. Interesant este că am băut, de fapt, cafea fără cafea. Este vorba despre niște   produse italienești fitness, care au mai mult gust de ceai decât cafea; o așa zisă cafea făcută din orz, cardamom, unele sortimente au și mentă, foarte ciudat și bun, m-am mirat și eu.

DSC_0728

Dar pe lângă aceste evenimente s-a mai petrecut și întâlnirea bicicliștilor sâmbătă dimineața, iar duminică seara a fost atelierul despre alimentație, din cadrul aceluiași proiect cu seminarul (Viața Verde Viu). A fost un weekend plin și un prilej minunat de a cunoaște oameni noi. Mulțumim Forte Life și tuturor participanților la târg și sperăm la cât mai multe proiecte comune. Între timp, nu uitați de Rochii&Rime, hăinuțele care vă așteaptă cu drag pe umerașe până duminică, 25 august!

1080488_10151758770952500_1577494666_n

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.