Se deschide Balaur Dirt Park, Paradisul Verde

Pe 25 mai 2013 se strâng bikeri din toată țara în Paradisul Verde, la evenimentul de inaugurare Balaur Dirt Park, cel mai mare și complex spațiu dedicat dirt biking-ului din România. 

Vorbim despre 5000 m2 de rampe de pământ, platforme de plecare din lemn, alei, bănci, zone de circulație și de odihnă. Parcul e gata în proporție de 65%, se lucrează intensiv și e chiar nevoie de ajutor, de la băieți forțoși care să dea cu lopata la sprijin financiar. 

Câteva detalii sunt aici – https://www.facebook.com/DirtParkParadisulVerde

*Proiectul a fost inițiat de către Lector al Departamentului de Peisagistică al Facultății de Horticultură București, Dr. Vera Elisabeta Dobrescu, alături de studenții anului III din cadrul Facultății de Peisagistică, cu ajutorul Rectorului în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, Profesor Doctor Sorin Mihai Cîmpeanu și al Decanului Facultății de Horticultură, Profesor Doctor Dorel Hoza.

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a sprijinit acest proiect și a pus la dispoziție terenul pe care este construit parcul, utilajele și materialele necesare, resurse umane și financiare și a asigurat inclusiv transportul și protocolul dedicat personalului executant al parcului. 


1 thought on “Se deschide Balaur Dirt Park, Paradisul Verde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.