Suferință morală @Mazăre și parada carelor alegorice

Parada carelor alegorice, cu confetti, muzică proastă și fătuci despuiate și frecate cu ulei și sclipici reprezintă o metodă excelentă de a promova stațiunea Mamaia și de a atrage turiști din toate colțurile lumii.

Din aceeași categorie cu imnul stațiunii. Dar nici nu mai contează, ar zice unii, atât timp cât teancurile de bani încasați din turism cad ca din cer.

Personal, cred că nici măcar un ceaun de perișoare nu mi-ar provoca sila pe care mi-o dă gândul de a fi în mulțimea din poza de mai sus. Și apropiații știu că un lucru de care eu fug în viață ca negrul de cruce e perișoara. Ce s-a întâmplat în Mamaia e exact un cocoloș de carne tocată amestecată cu sclipici, pene, puf și parfum de firmă cumpărat de la băieții din pasajul de la gară.

Gay fest! Văzând așa ceva, prefer perișoarele. Cine s-a ocupat de strategia de promovare a stațiunii, respectiv a acestui bâlci bizar și de prost gust și ce a fost în capul persoanei când s-a gândit să îmbrace bărbații în chiloți cu bretele? Asta ca asta, dar cine… nu. Nu pot să cred că… nu. Of, pe toți sfinții, uite-l, iar, pe Mazăre.

P.S,: Mulțumesc lui Cătălin pentru fotografii.

Comentarii

9 thoughts on “Suferință morală @Mazăre și parada carelor alegorice

  1. Mai femeia aia cu pene rosii in cap e insarcinata?Nu sunt eu un top model dar nu te prezinti asa totusi …la naiba ce e cu gay festul asta 🙁
    Imi pare nespus de bine ca nu am vazut mizeria asta 😀
    ii multumesc lui Dumnezeu :))))

    1. da imi place ca au fustele cu vedere le lenjerie ,tinute demne de niste domnite , am impresia ca e o scena dintr-un film porno ..ah doamne..lasa-ma sa fiu rautaciasaaaaa , vreau sa fiu rautacioasa:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.