Ultimul jurnal: Demisie on air

În viață trebuie să știi și când să te oprești. Și dacă am renunțat nu înseamnă că am pierdut. Ba din contră, înseamnă că am câștigat deja și e timpul să pornim spre un alt target. Prin gestul meu, de a demisiona, am încheiat un capitol și am pus punctul pe litera de se confundă cu minuscula lui L.

Să fiu prezentator, reporter și să lucrez, în general, în cadrul Digi24 a fost o experiență marcantă din toate punctele de vedere. Am evoluat nespus într-o perioadă scurtă de timp, ș-anume nici măcar șase luni. Pentru experiența mea profesională de până acum a fost un întreg șir de cărămizi așezat, nu doar una.

Am cunoscut, în aceste câteva luni, oameni minunați pe care îi voi stima întotdeauna. Cu bune și cu rele, am fost parte dintr-o echipă care-mi va lipsi de acum înainte. Îmi va fi dor de tot ce a presupus această experiență, însă, așa cum am spus, în viață trebuie să știi să te și oprești.

Cu riscul de a lăsa impresia unui eșec, asigur că inclusiv demisia mea este un succes personal și, sper, o lecție pentru cine simte nevoia uneia. Le mulțumesc colegilor și colaboratorilor și urez întregului trust un succes inestimabil.

1 thought on “Ultimul jurnal: Demisie on air

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.