Unde sunt bărbații mișto?

Numărul de constănțeni inteligenți și nonporci este în scădere sau mi se pare mie?E, oricum, mai mic decât în București, de exemplu, proporțional cu populația. Observ, însă, că bărbații mișto se fabrică mai rar zilele astea, sunt un fel de ediție limitată. Și unde mai pui că o parte considerabilă din ei, odată ce-și recunosc potențialul, pleacă în capitală, pleacă din țară, pleacă naibii de pe continent?

Începe să mă îngrijoreze numărul mare de femei singure și mișto pe care le cunosc. Și nu sunt singure pentru că le-a apucat feminisul de tipul “sunt o femee independentă și n-am nevoie de bărbat”. Majoritatea își doresc stabilitate și nu o găsesc. Sunt frumoase și inteligente, cu afaceri proprii sau realizări în plan profesional care depășesc mulți bărbați. Toate se plâng că nu găsesc tipi în stare pentru ceva serios. Ce naibii se întâmplă? Cunosc și eu alarmant de mulți bărbați cu ITP-ul expirat și îmi vine să mă iau cu mâinile de cap – și nu, nu mă refer la starea tehnică a mașinii pe care o conduc.

Ah, am uitat să spun, că aceste femei ajung să își coboare standardele treptat. Astfel ajung femei mișto să se prostească și să stea la braț cu nătărăi. Și nu exagerează niciuna având pretenții la tipi cu diplomă Harvard, dar măcar să fi auzit de Stanley Kubrik – am cunoscut eu unul care nu auzise de The Shining sau Eyes Wide Shut. Să-mi ziceți voi dacă am exagerat, dar chiar mi-a scăzut dramatic entuziasmul. Chiar ieri, frate-miu mi-a postat pe perete pe facebook treaba asta. Și râzi tu, râzi, dar nu-i amuzant.

Ce m-a inspirat să scriu articolul este, după cum am zis, frustrarea colectivă a femeilor mișto și singure din orașul ăsta. Din ce în ce mai multe; treaba asta mă sperie. Unde sunt bărbații mișto? Și nu că aș transforma articolul într-un fel de anunț matrimonial, dar printre ele mă aflu și eu. Și am tot adunat exemple de femei singure și sătule de coțcării prin tehnica bulgărelui de zăpadă. Dar apogeul l-am trăit astăzi: am intrat în grupul blogger-ilor constănțeni, unde am dat de site-ul http://fete-singure.miradct.com/ Și mi-a venit rău. Adică până și fetele de 18 ani au dificultăți în a găsi puștani capabili de îndrăgosteală? Toți vor doar să bată untul?

58 thoughts on “Unde sunt bărbații mișto?

 1. Zic sa lasam plangerile fara lacrimi, ca prea bate la ochii ca nu-i veridic.
  Tipi misto f.t femei care stiu ce inseamna sex, nu doar figuri inainte de introducere. Tipi misto aleg femei care pun placerea lui mai presus de a ei…..pentru ca pot.
  Tipi misto stiu ca o sa sfarseasca cu o nasoala, dar nasoala care creste copii bine in timp ce el o arde cu alte tipe misto. Bonus: mancare buna si zero crize de gelozie.
  Tipi misto exista, doar ca nu-s interesati de tipe misto…..e, asa, mult mai convenabil sa fii liber langa o mediocra decat inchis intr-o colivie de aur langa o tipa misto.
  Daca eram tip misto iti dadeam mai multe exemple, dar cum nu sunt, sper ca astea sa-ti fie de ajuns.

 2. Tipii mişto sunt exact unde sunt şi tipele mişto, adică în jur. Că nu-i găseşte X sau Y, asta poate fi şi o problemă cu locul de căutare.

  Tipele mişto se plâng că nu-i găsesc pe ăia mişto şi viceversa. Dar şi unii şi alţii o ard aiurea in extremis, când dau de cineva mişto (băi da’ aiurea sună “mişto”!) şi tre’ să găsească mici cusururi gen “n-are păr verde” sau “n-are ochii fix cum îmi plac mie”. Rahat cu perje.

  Eu unul mi-am găsit tipa mişto fix în locul unde nu credeam că există aşa ceva. Şi suntem mişto(cari) de 2 ani de zile, fi-ne-ar de bine! Dar până să dau de ea am avut şi păsărici mai mici decât mine (social şi financiar vorbind) şi mai mari. Şi sincer alea mai mare mi-au lăsat un gust amar pentru că aveau nişte mentalităţi obosite rău de tot. Chestii de genul “trebuie să mergem la piesa X de teatru pentru că merge lumea bună şi trebuie să fiu şi eu acolo”. No shit, Jason?!

  Sau, una păţită tot cu o d’asta “care vroia stabilitate”, care nu înţelegea de ce vreau eu să merg cu ea când face cumpărăturile ca să o ajut. Că ea era mare şi tare, le făcea pe toate. Apăi fă-le meh pe toate singură, inclusiv sexul, şi aia e, nu te mai lăuda că vrei un tip mişto şi nu-l găseşti! Vacă cu cabină, me scuzi de expresie.

  1. Haha, exemplul pe care l-ai dat se referă exact la “femeea independentă” de care vorbeam mai sus. Cunoaștem, cunoaștem destule.

   Bravo, să tot mișto(căriți)!

   Da, sună aiurea acest “mișto”, dar am preferat să aleg un termen argotic și colocvial tocmai pentru a evita clișeele proaste și penibile.

  2. “Toţi vor doar să bată untul?” ăla îmi aduce aminte de un episod din Two and a Half Men, când aiurică de Jake îşi făcuse singur prăjituri de casă şi întreba candid şi inocent “anyone wants to lick the beater?”. :))

   Apropo, dacă o femeie îşi coboară standardele de la nivel de mişto la nivel de nătărău înseamnă că n-a fost mişto din start ci doar poleită cu miştocăreală peste (maxim) mediocritate. Şi, evident, dacă dă şi vina pe bărbaţii “dă rahat” din jurul ei. Să fim drepţi, zic. Nu de alta, dar înainte să o găsesc pe mândra am ars-o aşa, la modu’ benevol şi distractiv în căutarea tipei mişto. Dar standardele au rămas la fel de ridicate şi niciodată nu am coborât nici măcar una din pretenţii. Ba chiar ajunsesem să ies cu vreo păsărică la o cafea şi-n maxim 10 minute, cât să fumez o ţigară şi să savurez 2-3 guri de cafea, să-mi dau seama dacă merită să mai stau la masă sau cer nota de plată.

 3. Da, chiar sunt de ajuns. Dragule, este evident că nu ești un tip mișto prin prisma gândirii.

  Sunt tare curioasă de unde ai concluzionat că relația cu o femeie mișto este egală cu o colivie de aur. Chiar nu-i musai. De acord că există femei isterice, geloase și toate cele, dar alea nu se încadrează la “mișto”, ești fix pe lângă subiect. În plus, un tip mișto nu alege din start o femeie cu minusuri, mediocră și sub nicio formă nu o tratează ca pe robot de bucătărie și de crescut copii.

  1. Femeile misto, vor si iara vor, ca doar merita sa vrea, ca doar a fi misto inseamna a merita si evident ca vrea ceea ce merita. Pana aici ne-am inteles?
   Mai e nevoie sa zic si altceva?
   Vad ca ti-a scapat concluzia asa ca trebuie sa zic: o tipa e misto daca nu tipa ca e tipa misto, in caz contrar apar cele de mai sus si nimeni nu vrea ca ea doar sa vrea…..doar zic. Uite ca am ajuns si la colivia de aur.
   Sa nu fie cu suparare, doar cu argumente :).

  2. Deloc cu supărare. Femeile mișto ajung să țipe pentru că se cam satură să fie tratate ca mediocre și sunt sătule să fie abordate de mediocri. D-aia țipă, deși spui tu că o femeie mișto nu țipă prin definiție – dacă articolul ăsta seamănă a țipat, nu e.

  3. Natura coliviei nu e neaparat impusa de gelozie si de elemente generate de aceasta 🙂 … Colivia este un termen poate putin drastic de comparatie, dar intr-un final este vorba de respect 🙂
   Sincer vorbind … fetele de care iti spuneam mai devreme … cele cu sani mari, nu impun un anume respect, si implicit nu li se ofera 🙂 Pe cand o fata care merita, o fata misto in termenii articolului … da!! impune acest respect, si i-l oferi chiar cu o placere deosebita.

 4. Sunt foarte dezamagita de gandirea voastra dragi barbati , chiar asa va simtit eclipsati de o femeie care se descurca? Tipele astea “Misto” au si ele nevoie de protectia unui barbat , de ajutor samd insa partea proasta este ca nu prea mai exista asemenea ajutoare ..toti va plangeti ca aia e prea buna , aia prea rea , aia prea desteapta , aia prea proasta si exemplele pot continua la nesfasit! Noi greu de multumit?Dar voi?Ai facut vreodata o lista cu ce trebuie sa indeplineasca o tipa pt tine?Daca nu apuca-te si fa-o sa vedem daca iti e asa usor sa o gasesti…

  1. Aş putea să te trollez fin să să-ţi spun “da, şi când se găseşte ăla de vrea să vă ajute săriţi cu gura că sunteţi femei puternice şi independente”. Dar n-o s-o fac, mi-e lene de fel să trollez.

   Să nu pară misoginism, dar 99% dintre femei chiar sunt proaste. Nu de pică în gropi, dar foarte aproape. Şi nu mă refer la prostie că nu ştie cine e Stephen Hawking sau n-a auzit de termenul de apertură din fizica optică. Mă refer la genul de prostie care o face să se comporte ca buricul pământului din simpla cauză că e femeie şi trebuie tratată ca o femeie. Fix-pix.

   Aici nu e război al sexelor, deşi este, dar nu sunteţi numai greu de mulţumit ci şi greu de înţeles. E greu de înţeles cum poate o femeie să caute “stabilitate” şi să o vezi în fiecare zi cu doi bărbaţi diferiţi. Ca idee, e un exemplu din experienţa de până acum. Preventiv, un “îl caută pe ăla mişto şi de aia umblă cu n+1” nu reprezintă un răspuns valid.

  2. SagittariuS, acuzi femeile de același lucru pe care l-ai făcut și tu: “Nu de alta, dar înainte să o găsesc pe mândra am ars-o aşa, la modu’ benevol şi distractiv în căutarea tipei mişto.” Asta înseamnă că ai umblat și tu cu mai multe până ai găsit-o.

   Și eu chiar nu vreau să ne abatem. Nu vorbim, exact cum am spus în articol, despre alea care suferă de independeță, ci de femei normale, modeste, chiar se poate, inteligente și fără mari pretenții. Alea nu vor umbra cu cinșpe bărbați.

   Hai să vorbesc și eu de experiența personală. În zece luni, de când am încheiat cea mai recentă relație stabilă (trei ani), am ieșit serios cu doi tipi. De ce? Nu pentru că sunt vreo pretențioasă, ci pentru că în atâta vreme doar doi am cunoscut! În zece luni, să cunoști doi tipi mișto e alarmant! Și cu niciunul, de fapt, nu am avut o relație, că n-a fost să fie. Despre genul ăsta de exemple să-mi vorbești, nu de maimuțe sau de muieri care suferă de sindromul femeii independente.

  3. Acum să fim drepţi, femeie mişto nu există la fel cum nu există nici bărbat mişto. Există femeie mişto pentru bărbatul X şi bărbat mişto pentru femeia Y, atât.

   Nu acuz. Eu nu umblam cu două diferite în aceeaşi zi şi nu mi-am coborât standardele, e o diferenţă.

   Îţi spun eu unde sunt bărbaţii mişto: sunt sătui să-şi ia ..ui de la toate zăpăcitele şi preferă să se ascundă după o mască rece şi, la rândul lor, să plătească în exact aceeaşi monedă. De cele mai multe ori au dreptate şi le-o trag, figurativ vorbind, multor aiurite. Dar când o găsesc pe “aia” o ţin aproape şi dau masca jos. Been there, done that. Chestia asta se aplică şi femeilor mişto, evident, preferă să o ardă aiurea şi să-şi bată joc de bărbaţi, chiar dacă-s peste medie, şi să sufere a singurătate în sinea lor. E un cerc vicios din care se iese dacă vrei şi numai atunci când găseşti ceva să merite.

   Cât despre ce zice anonimul, made my day! Asta-mi mai trebuie acum, să mă împac şi pup cu toţi de-i trollez. :))

  4. Da, da, sunt de acord, e un fel de “frumusețea se află în ochii privitorului”. Nu te contrazic cu nimic. SagittariuS, prea mulți bărbați proști, fustangii și lipsiți de valoare prin Tomisul, ăsta, al nostru. Înțelegi? Ce naiba, asta e ideea!

 5. Dar problema nu se manifesta doar la nivel de Constanta … nici macar doar la nivel de Romania.
  Chiar zilele trecute, am intalnit o faza care mi s-a parut amuzanta : o fata era foarte interesata de ce majoritatea barbatilor apreciaza o fata cu sani mari, in defavoarea unei fete cu sani mici dar cu o personalitate puternica. Adica … ea nici nu a pus problema personalitatii fetei cu sani mari. Este un concept bine inchegat, oricat de desteapta ai fi, oricat de puternica ar fi personalitatea ta … cu siguranta va exista cel putin un moment in care barbatul pe care il ai alaturi se va simti atras de o fata cu sani mari 🙂
  Barbatul reactioneaza mai altfel in fata elementelor de natura sexuala. E mai sensibil la chestia asta :d

  Ce se intampla in momentul de fata? Pai e simplu … sunt foarte multe fete ce se incadreaza in tiparul sanilor mari. Barbatul are de ales : mai copilareste putin, se mai distreaza putin cu o tipa ce nu impune niste pretentii, sperand ca la un momentdat in viata lui, cand se va hotara sa se potoleasca … sa gaseasca o fata cum isi doreste defapt : care sa se ridice la pretentiile lui intelectuale.

  Si ca sa completam putin subiectul, mai exista o maxima tendinta. Te-ai legat de fetele de 18 ani care au articole pe site-ul meu. Pai e o chestie normala!! Fetele au vazut ca in viata asta scurta, alea cu sani mari au mai mult succes .. din toate punctele de vedere!! Si in mod automat, ele incearca sa intre in tipar 🙂 Isi doresc chiar sa intre in tipar. Viata scurta, deci preferabil bani multi, masini luxoase … petreceri marfa si alte alea. Totul tine de ritmul societatii … si de incercarea fiecaruia de a tine pasul.

  1. @Radu: in concluzie: esti tipa de succes si desteapata deci ai bani de silicoane, atunci ce dracu te tine :))
   Nu ma refer la autoarea articolului ci la tipele descrise in articol. Asta sa nu fiu hater din prima, dar recuperez eu.

  2. Îmi repugnă chestia asta și o dăm în altele, de altfel. Personalitatea nu se schimbă, ci, din contră, după câteva partide de sex ajungi să cunoști mai bine pe cineva. Cunoașterea este cuvântul, nu schimbarea personalității.

  3. Sunt de acord cu Ninina Gray … ajungi sa descoperi pe parcurs din ce in ce mai multe despre partenera/rul tau. Poate ajungi la un momentdat sa iti placa mai mult, sau sa consideri ca elementele noi descoperite nu sunt compatibile cu cerintele tale. Dar este un aspect mult prea profund … pentru ca cerintele societatii sunt din ce in ce mai cu tenta mediocra.

   Sexul inca de la inceputuri a fost un element extrem de important, iar in ultima perioada a capatat o importanta chiar si mai mare. Sexul nu presupune inteligenta, nu presupune completare … presupune tate mari, si dotari impresionante. Si cam atat.
   Ca exista exceptii de la regula? Ca mai sunt fete care cauta si altceva? Ca mai sunt si baieti care vad si altceva la o fata? Nu contest, chiar exista!! Si vor exista intotdeauna. Un factor este educatia, mediul de provenienta. Dar sunt din ce in ce mai putini … si tendinta e sa ajunga doar la nivel de exceptie.

 6. primul comentariu…la cate alte subiecte ai avut despre orice… cultura, sport, funny etc…kkt comentarii … ce mai ziceam eu pe acolo si 1-2 rataciti… cum ai bagat un subiect care atinge fara sa vrei partea de … sex…gagici…tâte… (desi tu nu prea ai zis de asta in context, dar comentariile….) GATAAAAA comentarii de nu am timp… si nici un chef sa le citesc… TIPICE !!! Frumoasa tara avem, pacat au populat-o romanii !!!

  1. normal ca ai si tu niste statistici… acuma daca tot ai deschis subiectul uite ca te intreb pana la urma …desi aveam de gand la prima vedere, dar im-am impus sa nu o fac
   deci… daca tot ai aceste statistici… acuma eu te intreb… de ce ai scris acest “subiect” ? pt ca a fost o pauza prea mare de traffic, comentarii pe blogul tau si era nevoie de “audienta” … sau efectiv… din prisma profesionalismului tau?!

  2. Am zis în articol de ce, suntem sătule de mediocri. Azi am trăit apogeul. Și eu nu scriu pentru trafic, însă mă bucur când el există.

  3. pai nu … eu te intrebam adevaratul motiv… ma bucur daca asta e cel adevarat atunci…
   si noua ne este LEHAMITEEE sa va mai cautam… dupa cum am scris intr-un comentariu mai jos in care am si motivat !!!
   trust me… sunt mult mai multi barbati misto decat femei misto, din simplul motiv… noi avem doar o gaura si nu prea o folosim… iar gura nici atat!

 7. al doilea comentariu… te citez “Adică până și fetele de 18 ani au dificultăți în a găsi puștani capabili de îndrăgosteală? Toți vor doar să bată untul?” … pai ce dracu vrei sa faca la varsta aia sa se cantareasca sau se casatoreasca… GET A LIFE !!! bateti ma untuu pana va sar ochii din cap… valabil si pt femei.. daca n-aveti unt … treceti pe lapte.
  eu unu sunt ff sigur ca te-ai grabit sa generalizezi standardele dorite de catre femeile din constanta sau de oriunde vis-à-vis de barbati… din simplul motiv… nu ai cum sa le stii !!! stiu, e greu … dar accepta asta… nu ai cum sa stii gandurile nimanui nici daca ti le impartaseste… pt ca si atunci te minte :))
  daca stii intr-adevar gandurile a 1.000 femei singure, frumoase, cu bani, cariera etc… nu e de ajuns sa le folsesti ca “esantion” si gata cam asa sunt toate… vorbim de sentimente aici, de gusturi… nu de “eu cu cine votez?!?!” TOTUSI !!!
  te citez din nou “dar măcar să fi auzit de Stanley Kubrik – am cunoscut eu unul care nu auzise de The Shining sau Eyes Wide Shut” … raspunsul meu e DAAAAAAAAAAAAAAA nu am loc aici de cate litere A sa pun … dar cred ca ai inteles cat de tare incerc sa te conving ca DAAA ai exagerat! stiu ca erau doar 2-3 exemple, dar totusi puteai gasi orice altceva numai nu asa ceva…seriously MOVIES ?!?! COME ON !!!!!!!!!!!!

 8. al treilea comentariu … despre ITP expirat… catzi kilometrii are la bord vreo gagica etc…. suntem satui toti… IRELEVANT !!! sau stii tu … DEGEABA !!!
  despre faptul ca se coboara ele la nivelul lor etc…aici o dam prea prea in altele, dar pe scurt…multttttttt mai multe sanse are o femeie sa ajunga sa se realizeze decat barbatul, in ziua de azi… din pacate … zic din pacate deoarece desi ele chiar sunt destepte, descurcarete si alte clisee…sunt totusi frumoase !!! si atunci vine bivolul de patron si GATA !!! pai stai tatucuuu … are si ceva in cap, se si descurca cat de cat … arata si BETON… gata onanistul … esti angajata… voi restul puplarailor care stati la rand cu diplome de la Harvard si care va uitati la The Shining sau Eyes Wide Shut… ACASA saracilor postul e ocupat!
  nu mai intru in subiect ca e chiar dezolant…ai bunul simt si nu da o replica la asta cu celebrul … MISOGINULE ! si DA nu au ele nici o vina ca sunt inteligente, frumoase si …(te las pe tine sa mai adaugi cate vrei) ci doar bivolul ala onanist e de vina … ele doar dupa aia cand chiar incep sa se minta singure ca au ajuns acolo chiar pe merit 100% si la kkt cu fraierii … vreau ceva de nivelul meu… chiar cere prea mult FATA ?!?!? nu raspunde era retorica!

 9. Genel, da, la vârsta aia nu ți-e gândul la asta, în general, dar există mereu excepții. Fetele alea de pe site-ul precizat, de exemplu, sunt fete triste care vor iubit, nu gagiu la mișto, fix despre asta este vorba. Despre multitudinea de femei care caută bărbați cu valori. Care nu este, mă-nțelegi.

  1. si eu am crezut ca m-am facut destul de inteles… NU exista la varsta aceea valori… daca exista… sunt puerile… sunt necoapte… sunt in fabricare…si sincer … nu intereseaza pe nimeniiii de valori de genu asta la varsta aia… mai ales pe generatia asta de AUR care vineeeeeeee peste noi ca un bulldozer si ne calca in picioare cu tot cu valorile noastre… din pacate…

  2. si tocmai tu ai zis-o ” dar există mereu excepții” … dupa cum bine stii exceptiile sunt fffffffffffffffffffffff rare… atunci de ce mai cautati? de ce va ingramaditi 1000 pe … posibil 1 ?
   si totusi la varsta aia … NU exista exceptii si sincer bine fac…ai timp de compromisuri toataaaaaaaa viata

 10. si acuma ca sa nu zici ca am inceput cu acest comentariu… pentru ca imi luam criticile de rigoare si … epitetele de rigoare… lasa-ma sa-mi fac pohta ce-am pohtit si sa generalizez …
  deci… in proportie de 70% (recunosc am vrut sa pun 90% :)) , si nu le-am cautat pe toate, dar destule ale dracu… TOATEEE vor bani bani bani bani bani baniiiiiiiiiiiiiiiii si stabilitatea pizdii masii… adica bani bani bani bani bani bani… luas-ar vreuna cu tine din dragoste… HUAAAAAA !!!
  P.S. : nu ma crezi … te invit canddddddddddddd vrei tu in orice mediu aproape si iti voi dovedi ca vom gasi 70% minimmmmmmmmmmmmmmmmmmm …. dar nu rezisti tu pana gasim 70% … le iei la palme dupa 20% deja …

  1. si eu am avut procentajul acela odata de mult in cap, dar a scazut imediat dupa ce am schimbat locatiile prin care incercam sa NU dau genul ala de femei… si crede-ma ca a meritat… chiar se invarte pe undeva 70-80%
   chiar as vrea sa mai scada, dar al dracu sa fiu daca mai gasesc…se ascund bine ale dracu ele fete cuminti:)

 11. Iar de remarca cu filmul… ce să-ți spun? Eu văd filme multe, le mănânc, în fiecare seară încerc să văd câte un film. Și știi cât de pasionată sunt? În caz că adorm la un film îl revăd și de șaișpe ori dacă adorm de cinșpe ori și nu prind finalul. Și ăla era un exemplu. Și da, movies, seriously MOVIES. Că de cărți nu am pretenții, după cum observi. Las-o naibii! Să știi de Stanley Kubrik e o chestiune de cultură generală. Nu doar că sunt indulgentă nevorbind de cărți, dar n-am luat pe nimeni cu Alejandro González Iñárritu!

  1. si aici am crezut ca m-am facut inteles… chiar am scris …” stiu ca erau doar 2-3 exemple, dar totusi puteai gasi orice altceva numai nu asa ceva…” deci am inteles ca era un exemplu random si ca asta ti-a venit tie in cap atunci, dar tocmai asta e problema… stiu ca e blogul tau si e normal sa-ti expui parerile PERSONALE, darrr tu cam generalizai atunci si nu ai cum sa stii tu sau mai mult sa pretinzi ca daca tu esti o cinefila convinsa, atunci si pe restul le-ar interesa asta… sincer as aprecia si asta la o femeie, dar sunt alteleeee multtttttttt mai importante decat asta… gen bun simt, respect de sine, serioasa si daca a facut-o Dumnezeu si frumoasa… o si angajez :))

 12. atunci cand aveam loc de munca stabil, bine platit deci implicit si bani, un viitor asigurat, casa, masina etc…pfuuuuuuu cum roiau … 1-2-3 pe noapte si pe zi daca se putea…acuma?! ia sa le vezi pe dive…una si una nici macar “buna” nu mai spun… ce sa mai zic de noi achizitii ca e grele rau…am ajuns si eu sa ma cobor de la statutul de barbat misto la … barbat mediocru ca sa pot umbla cu femei de kkt… pardon mediocre :))))
  si uite asa fac toate aceste gunoaie de femei… sau nici nu mai stiu cum sa le spun… ca acele f putine de pe langa ele care sunt exact opusul lor si le salut si au tot respectful meu… sa paleasca si sa ni se faca noua… barbatilor misto… lehamite sa va mai si cautam…sau daca va cautam atunci hai dracu sa batem untu ca bani nu avem :))))))))
  chiar exista in adevaratul sens al cuvantului sa stii fete-femei precum le-ai descris tu mai sus, iar ele nu fac altceva decat sa-mi lumineze ziua atunci cand le intalnesc, dar si sa imi pierd increderea ca as putea vreodata avea sansa e vreuna… pentru ca e al dracu de greu sa le abordezi cand esti constient de ceea ce sunt ele 🙂 … na ca am zis-o e bine?!

 13. si aici am crezut ca m-am facut inteles… chiar am scris …” stiu ca erau doar 2-3 exemple, dar totusi puteai gasi orice altceva numai nu asa ceva…” deci am inteles ca era un exemplu random si ca asta ti-a venit tie in cap atunci, dar tocmai asta e problema… stiu ca e blogul tau si e normal sa-ti expui parerile PERSONALE, darrr tu cam generalizai atunci si nu ai cum sa stii tu sau mai mult sa pretinzi ca daca tu esti o cinefila convinsa, atunci si pe restul le-ar interesa asta… sincer as aprecia si asta la o femeie, dar sunt alteleeee multtttttttt mai importante decat asta… gen bun simt, respect de sine, serioasa si daca a facut-o Dumnezeu si frumoasa… o si angajez :))

  1. Genel, ne cunoaștem de ani de zile și te respect, dar mă enervezi.

   Te chem o dată la mine la un pahar, ca pe vremuri, și-ți umplu sufrageria de femei mișto, cu bani, casă, mașină, afaceri, care arată ca-n reviste și sunt inteligente și SINGURE. Sunt prietenele mele, pe care le cunosc, iubesc și stimez și cărora le plâng de milă! Sunt sătule de astfel de atitudini, cu mine în frunte. Și vina este a celorlaltor femei, care v-au obișnuit așa, să le aveți pe tavă cu BMW-uri și swarovski, și dă-o naibii că o lungim aiurea.

  2. desi e super sec raspunsul meu … mi-l asum 200% …
   la pariu ca eu iti umplu parcul Tabacariei cu barbati ….(te las iar pe tine sa completezi ca vad ca le ai) si culmea si ei imi sunt prieteni…
   treaba cu Tabacariei era o oarecare hiperbola evident…dar 2-3 sufragerii tot iti umplu (a se nota ca sufrageia mea e mai mare ca a ta :))))))))))
   chiar te provoc sa ma inviti … poate ma lipesc si eu in sfarsit de o fata misto cine stie… iar daca nu macar am si eu onoarea sa mai vad si eu in carne si oase asemenea specimen … ca tare dor imi e de ele 🙂

 14. Da’fuq did I just missed? De la 18 la 40 de comentarii, prea tare!

  “Te chem o dată la mine la un pahar, ca pe vremuri, și-ți umplu sufrageria de femei mișto, cu bani, casă, mașină, afaceri, care arată ca-n reviste și sunt inteligente și SINGURE. Sunt prietenele mele, pe care le cunosc, iubesc și stimez și cărora le plâng de milă! Sunt sătule de astfel de atitudini, cu mine în frunte.”, am încheiat citatul.

  Printre persoanele astea nu se găseşte una şi pentru un prieten de-al meu, să facem o faptă bună? Nu de alta, dar tocmai ce vin de la o pipă cu el şi-un pahar de vorbă, şi fix de asta mi se plângea, că nu găseşte şi el o tipă mişto. Asta după ce are aproape un an de când îi singur şi, nah!, musai şi cineva aproape. Numa’ zic, că-i băiet de treabă de l-aş pune la rană şi s-ar vindeca (reclama, sufletul comerţului! :D).

  1. daaa chiar asteptam si eu raspunsul Alinei, dar cred ca s-a bagat la somn…maine e o zi mare …chiar as vrea sa mai cunosc asemenea fete…posibil sa nu fiu demn de ele…sper ca nu din cauza banilor… culmea si de asta mi-e tare dor… un refuz pe un bluzz :))

 15. rapsunsul e foarte simplu, e pentru ca voua femeilor va plac baietii rai, nu va plac barbarbatii atenti si inteligenti, in cel mai bun caz pe astia ii puteti admira, dar nu iubi. Va place amestecul ala de aroganta si nesimtire. Va plac astia rai pentru ca aveti speranta ca ii puteti schimba in barbati buni.

  1. e si asta o chestie…la cat de mult le place lor sa-si demonstreze singure ca sunt capabile de orice si le plac provocarile…da… hai fata sa-l pun pe asta cu botul pe labe…noi ne facem ca punem botul pe labe ca sa batem untul mai repede si toata lumea e fericita :)))))

  2. Cred ca se face o foarte mare confuzie intre “baieti rai” si “baieti increzatori”. Una dintre caracteristicile acestor “baieti rai” despre care vorbiti voi este increderea in sine, siguranta si da, poate si un dram de aroganta, care arata faptul ca persoana respectiva isi cunoaste valoarea si are anumite standarde. “baietii buni”, pe de alta parte, nu au acest “tupeu”, ceea ce denota lipsa calitatilor insirate mai sus.
   Schimbati-va putin perspectiva si intrebati-va din nou DE CE cauta femeile “barbati misto”

 16. Sau poate ca tu ai o parere (prea) buna despre tine. Probabil te crezi normala, cu bun gust etc, dar altii cred despre tine ca esti ciudata si dubioasa :))

  Mare mirare in randul barbatilor sa vada obosite de 15 ani umbland doar in ciorapi licra pe strada. Apoi vin si cele de 25, batranele deja, pe care le-a apucat disperarea ca raman singure si se folosesc si ele de toate posibilitatile sa puna lesa pe gatul unuia.

  Pe langa astea, 90% dintre femei sunt c*rve si materialiste… asta o spun si strainii..

  Eu nu stiu de Stanley Kubrik, cum nici tu probabil nu sti de Amy Mainzer, deci e inutila discutia cu exemple de genul 😀

 17. Frumos articol si plin de o ironie foarte subtila. Iar aceasta subtilitate cred ca doar barbatii si femeile misto o pot sesiza. Restul se simt vizati si prefera sa arunce vina -si implicit acuzele – in jur, fie pe femei (in proportie de 90% c*rve si materialiste…ca asa spun si strainii), fie pe barbatii misto (in proportie de 90% baieti rai si nesimtiti…ca asa spun altii). Dar oare de ce nu isi pune nimeni intrebarea “dar eu oare sunt misto? si daca nu…ce as putea face ca sa fiu misto?”
  Dar deh, e mai usor sa zici ca restul sunt prosti si tu esti destept decat sa-ti asumi ca esti prost si sa incerci sa te schimbi.
  Felicitari pentru articol. Astept si partea a doua, cu raspunsul la intrebare. 🙂

 18. Eu iti dau dreptate draguto, insa sa stii ca si din partea barbatilor se vede cam la fel. Eu sincer, usor-usor, ma vad pus intre a ma incapatana sa ies cu femei de cultura si inteligenta mea si a face sex. Datorita filtrelor pe care le-am adaugat odata cu propria evolutie, pot spune cu tristete ca nu vad nicaieri picior de femeie care sa imi incite alte sentimente in afara de arousal.(ceea ce e trist). Totusi, as face un mic amendament la ce ai spus mai sus si anume: nu cred ca poti limita cultura la vizionarea(au ba) a unui film. Pot fi de acord ca si cinematografia poate adauga o dimensiune interesanta culturii unui om, dar mi se pare limitativ sa-i judeci dupa 2 filme. Eu cand testez vreo femeie de cat o duce capul si ce a citit nu ma opresc intr-un singur domeniu, deoarece exista sanse sa fie doxa in altele, nici eu nu sunt doxa in toate(nici pe departe).

  Deci doamnelor va inteleg
  Durerea cu barbatul bleg
  Dar va intorc, cu stima mare
  Exact aceeasi provocare! 🙂

  Desteptele lu’ tata, unde va ascundeti?? :))

  1. Da, înțeleg și tabăra voastră. Am comentat pe blogul unui coleg de breaslă că, până la urmă, bărbați și femei mișto vor exista mereu, dar printre oameni de nimic, sunt doar foarte greu de găsit.

  2. Iar treaba cu filmul e o chestiune personală. Toți avem pitici pe creier și anumite criterii în funcție de care filtrăm oamenii. Eu am capacul pus pe cinematografie, e criteriul meu.

   1. Discutam mai deunazi cu un prieten: “Avem atat de multe optiuni incat nu stim ce sa alegem”. Discutia asta era in cu totul alt context, dar tind sa cred ca se aplica si in cazul de fata (cu mici exceptii). Si stii ceva? O sa ajungem sa ne multumim cu ce o sa primim cand vom renunta la absolut toate criteriile.
    In concluzie, stabilesteti criteriile care chiar conteaza in viata (nu in viata ta de acum).

 19. “Misto” articol ! Insa a creat un pic de confuzie in randul cititorilor care au raspuns la ceva “ascuns” in intrebare ! Intrebarea e pertinenta si nu admite interpretari ! Unde sant barbatii “misto” ?
  “Misto”=serios,decent,altruist,bine educat…
  Cel putin eu asta am inteles!
  Raspunsul e usor : sant pe cale de disparitie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.